Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ο Δασάρχης διατάσσει την άμεση κατεδάφιση της παιδικής χαράς στο άλσος Ιλισίων!


Ανακοίνωση του δημάρχου Ζωγράφου.

Σήμερα 12 Ιουνίου 2012, ο Διευθυντής Δασών Αθηνών με έγγραφό του (Πρωτόκολλο Διοικητικής Αποβολής 2/2012) αποβάλλει το Δήμο Ζωγράφου από την περιοχή του Άλσους Ιλισίων και διατάσσει την άμεση κατεδάφιση και απομάκρυνση όλων των κατασκευών και της παιδικής χαράς !
Η απαράδεκτη αυτή απόφαση που θα στερήσει από τα παιδιά της περιοχής τη χαρά του παιγνιδιού και της διασκέδασης μέσα σε ένα πολύτιμο χώρο πρασίνου, μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους.

Συμπολίτες

Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι τόσο εγώ όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο ούτως ώστε να αποτρέψουμε την εφαρμογή αυτής της απόφασης. Άμεσα λοιπόν :

1. Προσβάλλουμε νομικά την απόφαση του Διευθυντή Δασών σε κάθε αρμόδια αρχή

2. Ενημερώνουμε τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για τις ενέργειες της δημοτικής αρχής σχετικής με την εν λόγω απόφαση

3. Συγκαλούμε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα τις περαιτέρω ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και το συντονισμό όλων των προσπαθειών για την μη εφαρμογή της απόφασης.

Καλούμε τους κατοίκους της περιοχής σε συγκέντρωση – συζήτηση στο χώρο της παιδικής χαράς, την Τετάρτη 20 Ιουνίου και ώρα 7 το απόγευμα.

Συμπολίτες

Το πρόβλημα είναι κοινό όπως και οι προσπάθειες που απαιτούνται για να αντιμετωπιστεί. Ζητώ την υποστήριξη, τη συμμετοχή και τη δραστηριοποίηση όλων.

Κωνσταντίνος Καλλίρης
Δήμαρχος Ζωγράφου
http://zografoubloging.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom