Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΜΜΕ και Ν.Δ. εξοργίζουν αντί να φοβίζουν...


Το«ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 7 Ιουνίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Aέρας στα πανιά του» και την αποκρυπτογράφηση των γκάλοπ που δείχνουν αύξηση της δυναμικής του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκβιασμοί δίνουν ώθηση στον Τσίπρα. ΜΜΕ και ΝΔ εξοργίζουν την ελληνική κοινωνία αντί να τη φοβίζουν. (Σελ.4,16,17,54,55)
ΝΔ: Στη Συγγρού βλέπουν τον τοίχο να΄ρχεταικι αρχίζουν να μοιράζουν ευθύνες για την «κακιά στιγμή» της πιθανότατης εκλογικής αποτυχίας. Κάτω από την επίφαση της κεντρο-δεξιάς ενότητας, οι κομματικοί στρατοί οργανώνονται για την επόμενη μέρα. (Σελ. 6,7)

ΠΑΣΟΚ: Στην Ιπποκράτους έχει αρχίσει να επικρατεί η πολιτική λογική του «ο σώζων εαυτόν σωθήτω», καθώς ολοένα και λιγότεροι πιστεύουν στο στοίχημα της διάσωσης μέσα από ένα επιτυχημένο εκλογικό αποτέλεσμα. (Σελ. 10,11)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Εγκληματική πολιτική σκοτώνει τον τουρισμό. Πλούσιο ρεπορτάζ για τα χτυπήματα της ελληνικής βαριάς βιομηχανίας, η οποία πάει από το κακό στο χειρότερο, τινάζοντας στον αέρα χιλιάδες επιχειρήσεις και εργαζόμενους. (Σελ. 19,20,45)

ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ: Μια «μυστήρια» προκήρυξη της «ΕΟ 1821» αναγγέλλει… τρομοκρατία! (Σελ. 48, 49)

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ κυκλοφορεί ένθετο και το «ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» του Ιουνίου με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Ο κόσμος θα καταστραφεί αύριο. Πορεία διαμαρτυρίας την ερχόμενη Τρίτη»: Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, αφιέρωμα σε οκτώ ομάδες πολιτών που δεν περιμένουν να καταστραφεί ο κόσμος μας για να πάνε στην πορεία διαμαρτυρίας κατόπιν εορτής. Ακόμη: Πώς το Euro 2012 πρασίνισε, Τα κοινωνικά συνεργεία η νέα τάση που έρχεται από την Ολλανδία, Πώς η Νέα Υόρκη αντί να «θυσιάσει» τα πεζοδρόμια, «θυσιάζει» θέσεις στάθμευσης, Οδηγίες χρήσης για πράσινη φασίνα χωρίς χημικά, Το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων στο Αριστοτέλειο και Το πρώτο ρίβερ πάρτι στον Καλαμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom