Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Πόσο πιο κάτω έχει;
Παραμιλούν οι επαγγελματίες. Ελπίδα οι κρουαζιέρες;

«Το περασμένο Σαββατοκύριακο (του Αγίου Πνεύματος) το νησί μας θύμιζε από πλευράς προσέλευσης επισκεπτών, κρανίου τόπο».

5 Παριανοί υποψήφιοι
17 κόμματα στις Κυκλάδες

«Σε 8 μέρες οι Έλληνες ψηφοφόροι προσέρχονται για δεύτερη φορά στις κάλπες (σε λιγότερες από 50 μέρες), για να εκλέξουν τη νέα κυβέρνηση του τόπου. Στις Κυκλάδες οι συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν την ψήφο μας είναι δεκαεπτά. Μεταξύ των 17 κομμάτων υπάρχουν και 5 υποψήφιοι από την Πάρο».

Πετυχημένη η συναυλία αλληλεγγύης
«Η συναυλία αλληλεγγύης που διοργάνωσε το Γυμνάσιο Πάρου την περασμένη Παρασκευή 1η Ιουνίου, στον αύλειο χώρο του σχολείου ευαισθητοποίησε πολλούς συμπολίτες μας».

Ψίθυροι... της επίσκεψης Μονογιού στην Πάρο
«Αφού λοιπόν κάνει ένα δύο βήματα κοιτάζει καλύτερα και τι βλέπει; Γύρω στους 60 ηλικιωμένους που ψηφίζουν ΝΔ από την εποχή της ΕΡΕ και ορισμένους άλλους που νομίζουν ότι ακόμα αρχηγός της δεξιάς είναι ο Στρατάρχης Παπάγος. Ψυχοπλάκωμα έπαθε η κοπέλα σας λέω».

ΛΟΓΟΣ | Για ένα νέο Ελληνικό κράτος | Του Κιμ. Κοτσώνη
«Μαζί τους οι νεόκοποι πολιτικοί καιροσκόποι. Οι Εξαρτημένοι, από το κυνήγι της εξουσίας, Έλληνες. Οι δεξιοί και αριστεροί των άκρων, νοσταλγοί των πολιτικών συστημάτων - βρικόλακες της ιστορικής πικρής μνήμης του παρελθόντα αιώνα. Όλοι τους εξάγγελοι της «απόλυτης» αλήθειας και της ανεύθυνης εικονικής ελπίδας».

ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ | Άκου συναγωνιστή Κίμωνα | Του Δ.Μ.Μ.
«Τα τσιφλίκια στη ΝΔ παραμένουν. Όλα της τα στελέχη άκαπνα. Ό,τι καλό έγινε απ' αυτή την παράταξη έγινε από ανθρώπους της λαϊκής δεξιάς, που σήμερα κάποιοι λοιδορούν μέσα στα γραφεία της Συγγρού...».

Συνεχίζεται το αλαλούμ στην Αντίπαρο
«Τα προβλήματα εβδομάδα με την εβδομάδα μεγαλώνουν στην Αντίπαρο, καθώς οι βολές και οι διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης κατά του δημάρχου κ. Γ. Λεβεντάκη μεγαλώνουν».

Προτάσεις για την υγεία από τον εμπορικό σύλλογο
«Ο εμπορικός σύλλογος συνεδρίασε στις αρχές της εβδομάδας και αποφάσισε να προτείνει τις εξής δράσεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στον τομέα υγείας του νησιού μας».

Τα φάρμακα τα έχουμε ήδη πληρώσει... | Του Χαρ. Μαλινδρέτου
«Αχυράνθρωποι» της πιο απάνθρωπης πολιτικής ρίχνετε την ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση στην... έλλειψη κυβέρνησης, σάμπως μωρέ κι αν υπήρχε κυβέρνηση θα υπήρχαν αυτόματα και τα χρήματα, που εσείς δίχως αιδώ και συναίσθηση διασπαθίσατε!».

Αλληλεγγύη | Μια φράση που βάζουμε στις αποσκευές μας | Νέοι/ες ΣΥΡΙΖΑ
«Δεν είναι μόνο η συναυλία που έγινε στο προαύλιο του Γυμνασίου Πάρου η αφορμή για αυτές τις σκέψεις. Η ελπίδα που σκόρπισαν τα παιδιά του Γυμνασίου».

Ο απόηχος από την επέτειο Στέλλα | Της Μπ. Μπιζά
«Η φετινή επέτειος του Παριανού εθνομάρτυρα άφησε εντυπώσεις θετικές αλλά και κάποιες αρνητικές, που συζητήθηκαν, και γι' αυτό θεωρήσαμε καλό να δημοσιευτούν
ώστε τα θετικά να αξιοποιηθούν, και τα αρνητικά να διορθωθούν όσο είναι δυνατό».

Συνέντευξη Μ. Βουτσίνου: «Η απαλλαγή από το μνημόνιο είναι μονόδρομος»
«Ο Πάνος Καμένος είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που έχει δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον για τα νησιά. Ίσως γιατί έχει στενούς δεσμούς και πολλούς φίλους στα νησιά και ειδικά στις Κυκλάδες».

Μας δουλεύει κανονικά η Περιφέρεια
«Κάποιοι φαίνεται ότι γελούν με τον πόνο μας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου».

Μήλος - ΑΟΠ 5-0
Τα λάθη της ΕΠΣΚ πλήρωσε ο ΑΟΠ

«Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΑΟΠ ξεκίνησε φέτος την προετοιμασία του στα μέσα Αυγούστου 20111 και έφθασε στην τελευταία επίσημη συμμετοχή του για το πρωτάθλημα τα μέσα Ιουνίου!».

Ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Ακαδημιών
«Το περασμένο Σάββατο 2 Ιουνίου ολοκληρώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς - με την τελετή λήξης - το Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ακαδημιών Πάρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom