Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Μήπως είναι ξεφτίλα;


Στην προηγούμενη ανάρτησή μας προβάλουμε την όντως θετική κι αξιέπαινη πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ανατολή να μοιράσουν δωρεάν τρόφιμα σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.
Βλέποντας όμως αυτή την εικόνα να κάνει πρωί πρωί το γύρο του κόσμου αναρωτιόμαστε:Μήπως είναι μεγάλη ξεφτίλα για τη χώρα,τον πολιτισμό της αλλά και για τους ίδιους τους ανθρώπους που διασύρονται για μια χούφτα ντομάτες και αγγουράκια;
Πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να βρεθεί ένας άλλος τρόπος διανομής των προιόντων χωρίς να γίνεται αυτή η άθλια παράσταση!

4 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Η πείνα δεν είναι ξευτίλα Δημήτρη μου, άλλοι είναι οι ξευτελισμένοι....

zeidoron dtsoukas είπε...

Μα Ρικη μου δεν καταλογίζω ευθύνη στους ανθρώπους!
Για τους διοργανωτες λέω ότι θα πρεπε να το οργανώσουν καπως αλλιώς,ώστε να μην υπάρχει αυτή η εικόνα που περιφέρουν τα κοράκια της ενημέρωσης ανά τον κόσμο.
Καλημέρα

Οικοδόμος είπε...

Καλημέρα.
Ειλικρινά, χωρίς καμιά δόση "κακίας" αναρωτιέμαι (και λίγο από περιέργεια):

Όταν ο πεινασμένος αποδέχεται την πείνα που του επέβαλαν κάποιοι ξεφτιλισμένοι, πόσο απέχει ο ίδιος από την ξεφτίλα του (τους);

Πόσοι από αυτούς που θα σταθούν στις ουρές (για πατάτες χτες) για αγγουράκια και κρεμύδια σήμερα, πήγαν να ψηφίσουν;

Και τι ψήφισαν όσοι από αυτούς δεν επέλεξαν το καφενείο ή τις παραλίες;

Βέβαια, κρατάω μικρό καλάθι, γιατί αύριο δεν αποκλείεται να δείτε και μένα ανάμεσά τους. Όμως θα υπάρχει(;) μια διαφορά: Θα είμαστε και ΛΙΓΟΙ που δεν θα νιώθουμε ξεφτίλες φίλε Δημήτρη, αφού οι ξεφτιλισμένοι (και της ουράς) επιλέγουν τους πραγματικούς ξεφτίλες για να ΞΑΝΑκυβερνήσουν τον ξεφτιλισμένο ελληνικό λαό.

Όμως, αν συνεχίσουμε έτσι, θα πνιγούμε στο τέλος ΟΛΟΙ στα ίδια σκατά!

Καλή δύναμη!

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλε Οικοδόμε ξέρεις ότι δεν διαφωνώ μαζί σου,όμως σε βρίσκω εξαιρετικά οργισμένο.Δικαιολογημένα βεβαίως και μακάρι ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην φτάσουμε στο μη περαιτέρω.
Απλά θα 'θελα να επισημάνω οτι τα 'χουν φτιάξει έτσι που σχεδόν με το 1/4 των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων να κάνουν κυβέρνηση.
Πολύ φοβάμαι πως μονάχα μια πραγματική λαική επανάσταση μπορεί ν' αλλάξει την κατάσταση αλλά... Πώς;πότε;από ποιούς και με ποιούς;
Να είσαι καλά,δύναμη και υγεία επίσης!

Read more: Go to TOP and Bottom