Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Μπόμπολο ή πόπολο; ένα άρθρο βόμβα για πολιτικούς,τραπεζίτες,εργολάβους,ΜΜΕ και λοιπούς ευυπόληπτους κυρίους και κυρίες!

Οπως όλα τα άρθρα του Παναγιώτη Τραϊανού,έτσι κι αυτό που ακολουθεί για τους εθνικούς μας τοκογλύφους,είναι μακρόσυρτο... σεντόνι και μάλιστα διπλοσέντονο!
Αξίζει όμως τον κόπο να το διαβάσετε για να ξέρετε ποιοι κινούν τα νήματα και πως είναι στημένο το παιχνίδι σε βάρος του λαού.
Ζείδωρον

...Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα των εκλογών.
Μπόμπολας ή λαός;
Τα κέρδη της Διαπλοκής ή η επιβίωση του λαού;
Η εξασφάλιση των δόσεων των τοκογλύφων ή η επιβίωση των ταμείων και των Νοσοκομείων;
Λευτεριά ή θάνατος;

Παρατηρώντας τα πολιτικά δρώμενα, εύκολα κανείς αντιλαμβάνεται τις μεγάλες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Η δυναμική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ και των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" σε συνδυασμό με τη γενική κατάρρευση του σάπιου δικομματισμού έφερε τα πάνω κάτω στην πολιτική σκηνή. Η μη αναστρέψιμη κατάσταση διάλυσης, που χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ, ήταν αυτή η οποία επέβαλε δραστικές αλλαγές στις επιλογές των "αφεντικών" της χώρας. Η "προοδευτική" Διαπλοκή, βλέποντας την πράσινη "ναυαρχίδα" της να "βουλιάζει", επενδύει καθαρά στην πρώην γαλάζια "λάντσα" της ...Στην "παρακατιανή" ΝΔ, την οποία μέχρι τώρα την είχε απλά για να παριστάνει το "δεκανίκι" του "μαγαζιού" της.
Αυτήν τη ΝΔ στηρίζουν με κάθε τρόπο και κάθε μέσον, γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή, αν θέλουν να παραμείνουν σε επαφή με την εξουσία ...

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom