Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Τρέξτε η Ολγα Τρέμη πουλάει το αρχοντικό της μόνο 2,7 εκ. ευρό!

Δεν ξέρουμε αν είναι αγγελία ή είδηση!(ωραία η φωτογραφία πάντως)
Διαβάζουμε στη Reallife,που κυκλοφορεί σήμερα μαζί με τη Realnews,ότι η γνωστή δημοσιογράφος Ολγα Τρέμη πουλάει το αρχοντικό της!Οποιος μπορεί να διαθέσει 2,7 εκατ ευρώ αγοράζει  το νεοκλασικό της Ρηγίλλης.Η κυρία Ολγα Τρέμη και ο σύζυγός της Νίκος Νικητέας,μας πληροφορεί η εφημερίδα, αποφάσισαν να μετακομίσουν και αναζητούν αγοραστή για το πολυτελές ακίνητό τους.
Η εφημερίδα δεν μας λέει,τουλάχιστον στην πρώτη σελίδα της,για ποιο λόγο το ζευγάρι αναγκάζεται να μετακομίσει.Φανταζόμαστε όμως τι θυσίες και στερήσεις θα έκαναν οι άνθρωποι για ν' αποκτήσουν αυτό το παλάτι και τώρα να είναι αναγκασμένοι να το αποχωριστούν.Ας όψεται η ριμάδα η κρίση!
=======
Σκέψεις άσχετες:κάποιος εργάζεται 40 χρόνια και παίρνει,λέμε τώρα,από την πρώτη μέρα 1500 ευρό καθαρά!
Υπολογίζουμε:40x14x1500=840.000 ευρό!Δεν φτάνουνε ρε πούστη μου,ακόμα κι αν δεν τρως τίποτα,ακόμα κι αν τα 'βαζες κατ' ευθείαν στην τράπεζα με 20% τόκο!!!!

Στη wikipedia διαβάζουμε για την πάλη των τάξεων:Ο όρος - έκφραση Πάλη των τάξεων, ή Ταξικός Αγώνας αποδίδεται με τη σημασία μιας αμοιβαίας "εχθρότητας" που βασίζεται κυρίως στη θέση που κατέχουν εργασιακά τα ενεχόμενα πρόσωπα ή ομάδες μέσα στο σύστημα διαστρωμάτωσης μιας κοινωνίας και που εκδηλώνεται είτε με διανοητική είτε με φυσική βιαιότητα ποικίλου βαθμού.
Οι δε κοινωνικές τάξεις, που λειτουργούν εν προκειμένω ως πηγές της πάλης αυτής, δεν είναι απόλυτο να διαφοροποιούνται μόνο από τα οικονομικά τους συμφέροντα, αλλά και από άλλους παράγοντες, είτε χωριστά, είτε σε συνδυασμό, όπως μπορεί να είναι π.χ. οικονομικοί, πολιτικοί, πολιτιστικοί, ιστορικοί, κοινωνικοί ακόμα και θρησκευτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom