Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου

Ρουσφέτια και «πρότυπα»
… στο δημαρχείο Πάρου;

«Ο τοπικός πράκτορας μίας ιδιωτικής εταιρείας που θέλει να εισέλθει στον χώρο των ασφαλειών στα νησιά Πάρος και Αντίπαρος, φρόντισε ώστε να έρθει σε επαφή με τα κατάλληλα πρόσωπα από την δημοτική αρχή του Δήμου Πάρου».

«Αποφασίζουμε μόνοι μας»
Αρνούνται λαϊκή συνέλευση για το Κοινοτικό Καφενείο

«Το θέμα του πρώην κοινοτικού καφενείου στο λιμάνι της Παροικιάς απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι η δημοτική πλειοψηφία αποφασίζει ερήμην της τοπικής κοινωνίας για καίρια θέματα που αφορούν την τελευταία».

Οι «ANONYMOUS» πίσω από την επίθεση;

«Η διεθνής ομάδα χάκερς «ANONYMOUS» που επιτίθεται σε ιστοσελίδες που εκπροσωπούν αυτό που ονομάζεται «σύστημα του κεφαλαίου» σε όλα τα κράτη του κόσμου άφησε τα ίχνη της και στη σελίδα του ιντερνέτ του Δήμου Πάρου».

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΣΤ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ;
Και πάλι οι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΠ

«Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Στ. Φραγκούλης έφερε για μία ακόμα φορά το θέμα των απλήρωτων λογαριασμών της εταιρείας που προΐσταται, στο δημοτικό συμβούλιο της 12/3/2012 παρά του ότι η ΔΕΥΑΠ έχει αυτόνομο διοικητικό συμβούλιο».

Ψίθυροι… ανήμερα των Βενιζέλειων
«Η εργασία πάντως του Καταπόδη για το πρώην Κοινοτικό Καφενείο ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, πολιτικά. Μας απέδειξε πως μ’ ένα σοβάντισμα και μ’ ένα ξήλωμα πέργκολας, μπορείς να παρουσιάσεις μία νέα μακέτα ανάπλασης. Respect πολιτικά από εμάς».

Η αυτόνομη πολιτεία της Πάρου | Του Δ.Μ.Μ.
«Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Γ. Μπαφίτης ρώτησε την πρόεδρο της ΚΔΕΠΑΠ κ. Α. Κάγκανη γιατί δεν μεριμνούν ώστε να παίρνουν χορηγίες, όπως το Πάρκο. Η κ. Κάγκανη (με το δίκιο της) απάντησε «Μήπως ξέρετε πόσα χρήματα μπαίνει μέσα το Πάρκο με τις συναυλίες;». Απάντηση φυσικά δεν πήρε».

Νέες δραστηριότητες στα ΚΑΠΗ
«Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΑΠΗ Πάρου αποφασίστηκε η δημιουργία νέων δραστηριοτήτων στους χώρους του».

Νέοι Πρόεδροι στις Σχολικές Επιτροπές
«Τέλος, σημειώνουμε ότι οι δύο παραιτηθέντες δεν θα λάβουν καμία χρηματική αποζημίωση για την εργασία τους το χρονικό διάστημα που εργάστηκαν. Σημειώνουμε ότι, όταν διορίστηκαν, το δημοτικό συμβούλιο είχε ψηφίσει τους μισθούς τους. Κάτι τέτοιο όμως (όπως αποδείχθηκε προ της παραίτησής τους) δεν ήταν δυνατόν να γίνει, λόγω του ότι για να δοθεί μισθός στους προέδρους των Σχολικών Επιτροπών πρέπει ο προϋπολογισμός τους να υπερβαίνει τις 300.000 ευρώ».

Αθλητική ανάπτυξη στην Πάρο; Δύσκολοι καιροί για προτάσεις | Του Μιχ. Παπαδάκη
«Η ανάγκη ύπαρξης ενός αθλητικού συμβουλίου κρίνεται απαραίτητη για να καλύψει την νωθρότητα του Δήμου στον τομέα του αθλητισμού, αρκεί να λειτουργήσει με ομοψυχία και όραμα για την Πάρο».

Πρωτάθλημα ΕΠΣΚ χιλίων προβλημάτων
Το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων σε κρίση

«Η ΕΠΣ Κυκλάδων ενδιαφέρεται πρώτιστα να έχει σωματεία στη δύναμή της. Την ενδιαφέρει να διεξάγονται τα πρωταθλήματα και να παρουσιάζει η ίδια δράση. Πέραν όμως αυτού, δεν φροντίζει να απαλύνει και τα έξοδα των ομάδων».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θα ηθελα να μαθω τι εξελιξεις, υπαρχουνγια καποιον που το πασχα, μεθυσμενος τραυματισε θανασιμα , οπου και κατελιξε,το θυμα, και εμαθα οτι εργαζετε στη γραμη των φερυ ,ελεος πρεπει οι αρμοδιοι να το δουν , .μαζευτε, τους φο νια δες΄ ειναι .δολοφονοι.

Read more: Go to TOP and Bottom