Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Η ΝΔ και το… μισό ΠΑΣΟΚ «κουρεύουν» τον εντολοδόχο τους Παπαδήμο


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 1 Μαρτίου με πρωτοσέλιδο τίτλο «Kομμένος ο Παπαδήμος» και πλούσιο ρεπορτάζ για το πως η ΝΔ και το… μισό ΠΑΣΟΚ «κουρεύουν» τον εντολοδόχο τους. Τα δύο κόμματα επιχειρούν να ξεμπερδέψουν με τον τραπεζίτη πρωθυπουργό και να διαμορφώσουν τους δικούς τους όρους για τυχόν μετεκλογική συνεργασία τους. Από την άλλη πλευρά, οι Ευρωπαίοι και η εγχώρια διαπλοκή θέλουν συνέχεια στην τεχνοκρατική διακυβέρνηση. (Σελ. 8,9)

ΤΡΟΪΚΑ: Και εκεί που νομίζαμε ότι σωθήκαμε… ξανά μανά τρικλοποδιές χρεοκοπίας, εκβιασμοί και μαρτύριο της σταγόνας από εταίρους-πιστωτές και λοιπούς αξιότιμους τοκογλύφους-επιτηρητές μας, οι οποίοι, αφού είδαν ότι πήραν πολλά, κατάλαβαν ότι μπορούν να ζητήσουν περισσότερα. (Σελ.4,5)

ΠΑΣΟΚ: Κάθε στέλεχος και υποψήφιος, κάθε πικραμένος και σωτήρας…Το Κίνημα «συνταράσσεται» από… οργασμική αυτοϊκανοποίηση, αναζητώντας το σχήμα που μπορεί να σταματήσει τη διάλυση . (Σελ. 6,7)

ΑΙΓΑΙΟ: Με δεδομένη την ελληνική αδυναμία, η Τουρκία και οι δανειστές μας «παίζουν» με την υφαλοκρηπίδα μας και πειραματίζονται με την ΑΟΖ μας. Πολλαπλασιάζονται οι ενδείξεις ότι η διανομή έχει αρχίσει ερήμην μας. (Σελ. 16,17)

ΔΙΑΛΟΓΟΣ:
Η Αριστερά ένα βήμα πριν από τις εκλογές. Τα πρώτα άρθρα Πάνου Σκουρλέτη, Σπύρου Λυκούδη και Αλέξη Μητρόπουλου. (Σελ. 47, 48,49)

ΣΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ» ΠΟΝΤΙΚΙ: «Δασάρχης η Μέρκελ, πολεοδόμος ο Τόμσεν!»: Αναλυτικό αφιέρωμα στο Οίκο- Μνημόνιο 2 και στις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση για την πλήρη ανατροπή της περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Πώς θα γίνουν οι μνημονιακοί αποχαρακτηρισμοί δασών, δασικών εκτάσεων και πάρκων. Πώς οι Μερκοζί αλλάζουν τον χωροταξικό και πολεοδομικό σχεδιασμό και πώς οι υπουργοί μπαίνουν με νόμο υπό επιτροπεία. Ακόμα: Το κίνημα κατά των μεσαζόντων στη Γεωργία, αίμα στο βωμό των smartphones και οι γέφυρες του μέλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom