Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ο πόλεμος για το νερό ξεκίνησε από τον Τύρναβο - Αγριο ξύλο στο Δημοτικό Συμβούλιο


Ο Πόλεμος για την τιμή του νερού ξεκίνησε  το βράδυ της Τρίτης 6 Μαρτίου στο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου. Οι κάτοικοι του Αμπελώνα  αγανακτισμένοι από την αύξηση της τιμής του νερού ήρθαν στα χέρια με άτομα της Δημοτικής αρχής με αποτέλεσμα κάποιοι να μεταφερθούν στο κέντρο Υγείας.

Η διαμάχη μεταξύ Δημοτικής Αρχής και κατοίκων για την τιμή του νερού κρατάει εδώ και καιρό έχοντας περάσει από διάφορα στάδια αλλά προχτές το βράδυ κορυφώθηκε με μάχες σώμα με σώμα και καρεκλιές,όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί.

Για πολλοστή φορά, οι κάτοικοι απαιτώντας να αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική του Δήμου στο θέμα του νερού και να μειωθούν οι τιμές ,κατέλαβαν το χώρο της συνεδρίασης, κάθισαν στα έδρανα των αιρετών και όταν ο δήμαρχος ζήτησε από τους πολίτες να αποχωρήσουν έγινε το κακό!Μια δημότισσα του πέταξε ένα ποτήρι νερό που αποτέλεσε και το έναυσμα  για να ξεκινήσουν οι "εχθροπραξίες".

Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλους με μπουνιές,κλωτσιές και καρεκλιές  μεταξύ δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας και κατοίκων του Αμπελώνα με αποτέλεσμα κάποιοι από τους συμπλεκόμενους να μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Την τάξη επέβαλε η αστυνομία και μέχρι αργά το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα κατέθεταν μηνύσεις οι μεν στους δε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom