Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Πως θα ζήσουμε τώρα χωρίς βαρβάρους δήθεν εκπολιτιστές του λαουτζίκου;

"Εξω οι Νταλάρες από τις γειτονιές μας",έγραφε το πανό στη Δάφνη!
Ο ένας Νταλάρας το πήρε απόφαση και σταμάτησε τις "συναυλίες αλληλεγγύης"!

Αναφερόμενοι προχτές στη βροχή νεραντζιών που έπεσε στη Δάφνη στη "συναυλία αλληλεγγύης" του Γιώργου Νταλάρα γράφαμε:
Αλήθεια τι νόημα έχουν αυτές οι συναυλίες αφού είναι γνωστό από πριν ότι οι μισοί και πλέον προσέρχονται αποκλειστικά και μόνο για να τα χώσουν στο Νταλάρα για τις πρόσφατες πολιτικές του τοποθετήσεις.Ο ίδιος ο Νταλάρας γιατί επιμένει σ' αυτή την ξεφτίλα και δεν κάθεται σπίτι του ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση αλλά αντιθέτως συνεχίζει ενώ γνωρίζει τις αντιδράσεις.
Αν,πράγμα που απευχόμαστε,σε κάποια απ' αυτές τις συναυλίες ξεφύγουν τα πράγματα κι έχουμε τραυματισμούς ή θύματα τότε ποιος θα φέρει την ευθύνη; ή όλοι θα νίπτουν τας χείρας των ως πόντιοι Πιλάτοι;
===========
Προφανώς κάποιοι κατάλαβαν το μάταιο του πράγματος και συνέστησαν στο δόλιο καλλιτέχνη να βάλει τέλος στην... περιοδεία του στις γειτονιές της Αθήνας!
Ετσι ο Γιώργος Νταλάρας ανακοίνωσε χτες την  απόφασή του να σταματήσει τον κύκλο των "συναυλιών αλληλεγγύης", αλλά και πάλι έκανε ακόμα ένα φάουλ ρίχνοντας την ευθύνη στους πολίτες που τον αποδοκίμαζαν κάνοντας γαργάρα τα δικά του λάθη!

Δήλωσε σχετικά: «Τα φαινόμενα βίας, οι τραυματισμοί μουσικών και η καταστροφή μουσικών οργάνων, ιδιαίτερα στην τελευταία συναυλία, έχουν αναιρέσει το νόημα και το χαρακτήρα των μουσικών εκδηλώσεων που σχεδιάσαμε».

«Επειδή η χρονική συγκυρία, ενόψει των επερχόμενων εκλογών απαιτεί νηφαλιότητα, ξεκάθαρα μηνύματα και περίσκεψη, δε θα προσφέρουμε μια ακόμα ανοιχτή εκδήλωση, αφορμή και πεδίο τυφλής αντιπαράθεσης σε όσους επιθυμούν κάτι τέτοιο. Δε θα μετατρέψουμε τους χώρους μαζικής προσέλευσης του κόσμου σε αρένα, για αυτούς που επιδιώκουν με τις ενέργειές τους, να συνεχίσουν τον κύκλο της βίας των άκρων» ανέφερε μεγαλόψυχα ο Γ.Νταλάρας και κατέληξε:

«Σταματούμε εδώ, παρότι είναι προφανές ότι μπορούμε και έχουμε να πούμε πολλά περισσότερα από αυτά που διαδραματίστηκαν πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτά στην ώρα τους. Θεωρούμε όμως, ότι η οποιαδήποτε ανακύκλωση των γεγονότων, ενισχύει αντιδημοκρατικές προθέσεις και πρακτικές, κανονικοποιεί τη βία και αναπαράγει την πόλωση, δημιουργώντας ένα εύφλεκτο υλικό που απειλεί όλους μας αυτήν τη δύσκολη ώρα. Με ψυχραιμία, στο επανιδείν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom