Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Φυλαχτείτε! ο υπουργός που εξάρθρωσε την "τρομοκρατία" θα ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕΙ τη βόμβα που βρίσκεται στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας!

Βάλθηκε να μας ξεκάνει όλους ο άνθρωπος!!!!


«Πρέπει να απασφαλίσουμε τη βόμβα η οποία βρίσκεται στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας! Τη βόμβα του μεταναστευτικού!! και να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα»!!!

Δήλωσε,  εκτός των άλλων, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μετά τη χθεσινή συνάντησή του με τον κ. Αντώνη Σαμαρά.

Αρκεί παιδί μου, αρκεί! που θα έλεγε και ο αείμνηστος φιλόλογός μας …κάποτε.

Απ’ τα λίγα Ελληνικά που ξέρω: Απασφαλίζω σημαίνει: Αφαιρώ την ασφάλεια, ξεκλειδώνω!

Καλά ούτε στο στρατό δεν έμαθε τι σημαίνει το «απασφαλίσατε» ο κ. υπουργός;

«Οπλίσατε, απασφαλίσατε, πυρ»!!!

Αφού δεν ξέρει τι θα πει «απασφαλίζω», πως και τι εντολή θα δώσει, στους υπό τις διαταγές του υφισταμένους του... ένστολους; Αν παραστεί ανάγκη;

Αλλά δε θα χρειαστεί, αφού θα «απασφαλίσει» τη βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας, μένει η «ενεργοποίηση»…να λυτρωθούμε όλοι, μία και καλή!

Συναγερμός Μιχαλάκη! Περνάει η παρέλαση!!

Για την καταστροφή του Δράμαλη... έχεις ακουστά;

Μπροστά πάει ο Νικηταράς, πίσω ο Κολοκοτρώνης
και παραπίσω οι Έλληνες με τα σπαθιά στα χέρια....

ΥΓ 1: Αμφέβαλα με τον εαυτό μου, αναρωτήθηκα μήπως παράκουσα; μπα… κι άλλοι το ίδιο άκουσαν:
Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πάντως, υπάρχει διορθωμένη η δήλωσή του:
και στην ιστοσελίδα του, επίσης υπάρχει διορθωμένη η δήλωσή του:
«Πρέπει να εξουδετερώσουμε τη βόμβα, η οποία βρίσκεται στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας, τη βόμβα του μεταναστευτικού…»
ΥΓ 2: Το σκίτσο το είδα ΕΔΩ: Νικήτας Σταματελόπουλος - Νικηταράς...
Καλή Λευτεριά Συμπατριώτες!!!

Σχόλιο Ζείδωρον:Μητσάρα μην τρελαίνεσαι,δεν είναι η πρώτη π@π@ρι@ που λέει ο άνθρωπος που κατατρόπωσε την "τρομοκρατία" στην Ελλάδα σε τέτοιο βαθμό ώστε να σκάσει η βόμβα μέσα στο γραφείο του και να σκοτωθεί ο άτυχος υπασπιστής του. Θυμήσου τι έλεγε για το μνημόνιο!!!Tι είπε χτες για την παρέλαση αλλά και για τις εκλογές!
Σκέψου να παίρνει μέρος σε καμία επιχείρηση αντιμετώπισης έκτακτης κατάστασης κι αντί για "παύσατε πυρ" να διατάξει "άρξατε πυρ"!τότε ότι και να γράψουν μετά στις ιστοσελίδες θα είναι πολύ αργά.Ούτε τη στοιχειώδη παρρησία  δεν έχουν να παραδεχτούν ένα χοντρό λάθος,που σίγουρα έγινε από άγνοια κι όχι εν τη ρύμη του λόγου του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom