Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ομερτά ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.! κρύβουν τα εξοντωτικά μέτρα που έρχονται τον Ιούνιο


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 8 Μαρτίου,με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ομερτά ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.» και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το πώς μας πάνε στις κάλπες με κρυφή ατζέντα. Συγκυβέρνηση και διαπλοκή κρύβουν τα εξοντωτικά μέτρα που έρχονται τον Ιούνιο. Τρομακτικοί φόροι, χιλιάδες απολύσεις, εξαφάνιση μισθών και συντάξεων θα σερβιριστούν την επομένη των εκλογών (Σελ 9,18,19,20)


ΚΟΥΡΕΜΑ: Σήμερα κληρώνει το PSI και μένει να δούμε αν όλα τα αισιόδοξα και ενθαρρυντικά που ακούγαμε ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Σόιμπλε καραδοκεί έχοντας στο τσεπάκι το «plan B». (Σελ 4)

ΠΑΣΟΚ: Εδώ ο κόσμος καίγεται και στο ΠΑΣΟΚ συνδιασκέπτονται με «μπουνιές και κλοτσιές» για τη συγκυβέρνηση. Με άλλα λόγια φαίνεται ότι είναι μακρύς ο δρόμος για την αποκατάσταση της ηρεμίας κι ακόμα μακρύτερος ο δρόμος που οδηγεί στην εξουσία. (Σελ 7)

ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ BILD: Τι υποστηρίζει στην αγωγή που υπέβαλε κατά της Bild ο Αλέξης Τσίπρας. (Σελ 11)

ΚΚΕ: Έκανε «πατάτα» το ΚΚΕ ή όχι; Ήταν η ανακοίνωση εχθρική προς το «κίνημα της πατάτας» ή απλώς το ΚΚΕ έχει κακό τάιμινγκ; Σε ποιους καταλογίζει «προσπάθεια εξαπάτησης» και τι λέει εν τέλει για τα τρόφιμα «χωρίς μεσάζοντες»; (Σελ 15)

ΔΕΗ: Της αποκρατικοποίησης το κάγκελο θα γίνει οσονούπω καθώς το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας θα ξεκινήσει από τη ΔΕΗ, εντός της οποίας το συνδικαλιστικό μέτωπο έχει προειδοποιήσει με «αντάρτικο». Ο Παπακωνσταντίνου πάντως προχωρά ακάθεκτος…

ΦΑΡΜΑΚΑ: Κενό ελέγχων στα γενόσημα που έρχονται από τρίτες χώρες! (Σελ 47)

33ΧΡΟΝΙΑ «ΠΟΝΤΙΚΙ»: Θα τους τα χώνουμε μέχρι τα… 100! (Σελ 48,49)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom