Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Στιγμιότυπα με φωτογραφίες και βίντεο από την παρουσίαση του 5ου βιβλίου της Μαρίας Τζιρίτα


14 Μαρτίου 2011 στον Ελευθερουδάκη τελειώνει η παρουσίαση του 4ου βιβλίου της Μαρίας Τζιρίτα,"όταν αγαπάς είναι για πάντα" και η συγγραφέας μας συστήνει την κυρία Αλέκα,την ηρωίδα του επόμενου βιβλίου της!

Ακριβώς ένα χρόνο μετά,14 Μαρτίου 2012, στον 3ο όροφο του Public Συντάγματος,στο Σαλόνι του Βιβλίου, γίνεται η κεντρική παρουσίαση του 5ου πνευματικού παιδιού της Μαρίας Τζιρίτα,"Η γυναίκα που ήξερε μόνο ν'αγαπάει",των εκδόσεων "Ψυχογιός",ενώπιον δεκάδων αναγνωστών και φίλων της συγγραφέως και με την παρουσία της κυρίας Αλέκας καθώς και της αδερφής της που το βιβλίο στάθηκε αιτία να ξαναβρεθούν μετά από πάρα πολλά χρόνια.
Ιδιαίτερα συγκινητική και ζεστή η ατμόσφαιρα στο χώρο,μοναδική δε αλλά σοβαρή παραφωνία   ότι ήταν ελάχιστος για να φιλοξενήσει μια τέτοια εκδήλωση!
Πράγμα που σχολιάστηκε απ' όλους τους παρευρισκόμενους.
Προβληματισμένοι στην αρχή της εκδήλωσης η συγγραφέας και οι ομιλητές βλέποντας πως ο χώρος,που διατέθηκε από το Σαλόνι του βιβλίου,δεν επαρκούσε για τη φιλοξενία τόσων ανθρώπων.

Παρ' όλα αυτά η εκδήλωση ξεκίνησε κι ήταν εξαιρετική.
Βασικοί ομιλητές ήταν η συγγραφέας Χρύσα Δημουλίδου και ο δημοσιογράφος και συγγραφέας  Δημήτρης Κωνσταντάρας,που τελείως συμπτωματικά και οι δύο έχουν κάποια σχέση με την υπόθεση του βιβλίου της Μαρίας Τζιρίτα.
Δείτε ποια στο πρώτο βίντεο:



Στη συνέχεια μίλησε ο εκδότης των ομώνυμων εκδόσεων Ψυχογιός,η ηρωίδα του βιβλίου,η αδερφή της και η ίδια η συγγραφέας,η οποία διάβασε και αποσπάσματα από το βιβλίο της.

Εξαιρετικά συγκινητική η στιγμή που η κόρη της συγγραφέως διάβασε μήνυμα από το μπαμπά και τη μαμά της Μαρίας!
Δείτε όλα αυτά στο δεύτερο βίντεο:

Χρύσα Δημουλίδου,Δημήτρης Κωνσταντάρας,Μαρία Τζιρίτα,Αθανάσιος Ψυχογιός

Χρύσα Δημουλίδου,Μαρία Τζιρίτα
Χρύσα Δημουλίδου,Δημήτρης Κωνσταντάρας,Μαρία Τζιρίτα,Βαγγέλης Αυγουλάς (εκ γενετής τυφλός και νυν αντιδήμαρχος Ιλίου),Αθανάσιος Ψυχογιός
Μαμά(συγγραφέας) και κόρη σε μια τρυφερή στιγμή
Η κυρία Αλέκα,η ηρωίδα του βιβλίου "Η γυναίκα που ήξερε μόνο ν'αγαπάει"!
Ενθεν και ένθεν της συγγραφέως οι δύο αδερφές που συναντήθηκαν ξανά χάρις στο βιβλίο της
Η όμορφη εκδήλωση τελείωσε με τη Μαρία Τζιρίτα να υπογράφει το βιβλίο της και οι φίλοι-αναγνώστες της να απολαμβάνουν ένα ποτηράκι κόκκινο ή λευκό κρασί!

Ευχόμαστε για μια ακόμα φορά να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο και στην ίδια τη Μαρία κάθε επιτυχία και ευτυχία!

Υ.Γ.:Σαφώς η ποιότητα των εικόνων και των βίντεο δεν είναι καλή και ζητάμε συγνώμην γι΄αυτό,όμως ως ερασιτέχνες καταγράψαμε  και σας παρουσιάζουμε μια εξαιρετική εκδήλωση για το βιβλίο,την αγάπη και τον άνθρωπο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δε ξέρω να σου πώ για την ποιότητα των φωτογραφιών (μια χαρά τις ειδα εγω) αλλά οσο αφορά την παρουσίαση ...ΑΨΟΓΟΣ!!
Καλή τύχη στο βιβλίο της φίλης σου και μπράβο σε εσένα για την ευαισθησία σου.

Read more: Go to TOP and Bottom