Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Τα παιδιά μας και τα μάτια μας - Χάθηκε 4χρονο αγγελούδι στην Ξάνθη


Μια μονάχα στιγμή (ελάχιστα δευτερόλεπτα!!!) απροσεξίας του γονέα ή του ανθρώπου που φυλάει ένα μικρό παιδί είναι αρκετή για να προκαλέσει τη μεγαλύτερη τραγωδία!

Είναι αμαρτία κι άδικο να χάνονται αθώες ψυχούλες στα καλά του καθουμένου από κάτι που μπορούσε να έχει προβλεφθεί ώστε να αποφευχθεί η τραγωδία.

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι τα μωρά ψάχνουν-εξερευνούν το κάθε τι δοκιμάζοντάς το ενώ ταυτόχρονα έχουν άγνοια του κινδύνου που διατρέχουν.Η προσοχή μας πρέπει να είναι διαρκώς στραμμένη πάνω τους καθώς επίσης να έχουμε απομακρύνει από την ακτίνα δράσης τους ό,τι θα μπορούσε να προκαλέσει την περιέργειά τους κι είναι επικίνδυνο για τη ζωή τους.Απλά μέτρα ασφαλείας,που όμως μπορούν να σώσουν τη ζωή ενός παιδιού.

Αλλο ένα τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα στην Ξάνθη με  ένα 4χρονο αγοράκι που άφησε την τελευταία του πνοή  στο νοσοκομείο της πόλης,όπου μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση,από κατάποση τοξικού υγρού (μάλλον χλωρίνη).

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν το αγγελούδι έχασε τη μάχη ενώ κανείς δε γνωρίζει ακόμη τις λεπτομέρειες κάτω από τις οποίες συνέβη το κακό.

Η μητέρα του άτυχου αγοριού μεγαλώνει μόνη της τα έξι παιδιά της, ένα από τα οποία είναι νεογέννητο, καθώς ο πατέρας τους εκτίει ποινή φυλάκισης στις φυλακές.

Το 4χρονο αγόρι φαίνεται πως ξέφυγε της προσοχής της και άνοιξε το μπουκάλι με το τοξικό υγρό, ενδεχομένως πιστεύοντας ότι πρόκειται για νερό.

Απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να δώσει η νεκροψία - νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

1 σχόλιο:

Καστρινός είπε...

Εγώ , εγώ τι να πω, κλείνω το γόνα και προσκυνώ ετούτο τον υπέροχο λαό μας. Στην είδηση αυτή που συγκλονίζει τούτα τα λόγια μοναχά κρύβουν το μεγαλείο του Έλληνα του πραγματικού. « Είναι αμαρτία κι άδικο να χάνονται αθώες ψυχούλες στα καλά του καθουμένου» Να σαι καλά ρε πατριώτη φίλε μου, που με ταρακουνάς και μου βαράς μπουνιά μες το στομάχι για να μου πεις στη χώρα αυτή υπάρχει ακόμα ανθρωπιά. Καστρινός.

Read more: Go to TOP and Bottom