Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Τελειωμό δεν έχουν οι αυτοκτονίες πολιτών! την ίδια ώρα οι ανάλγητοι πολιτικοί καλλιεργούν τη ματαιοδοξία τους


Μέρα παραμέρα σημειώνεται και μία αυτοκτονία Ελληνα πολίτη,που έχει οδηγηθεί σε οικονομικό αδιέξοδο από την πολιτική του μνημονίου.Κι όμως τα πράσινα μεγαλοστελέχη της δοτής κυβέρνησης Παπαδήμου νοιάζονται μόνο για την καρέκλα του προέδρου στο ΠΑΣΟΚ,ο έτερος "σύμμαχος" θέλει ανασχηματισμό κι ο καμμένος στο ζέσταμα υποψήφιος πρωθυπουργός θέλει εκλογές!Απαντες καλλιεργούν τη ματαιοδοξία τους για την καρέκλα και κανένας τους δεν μπορεί να δει πέρα από τη μύτη του,να αφουγκραστεί πως ζει ο κόσμος,σε ποιο σημείο έχει φτάσει η εξαθλίωση.Η κοινωνία μαστίζεται από τη φτώχεια,πράγμα που επιβεβαιώνεται και από την ΕΛΣΤΑΤ έστω και με τα στοιχεία του 2010.
Ανάλγητοι άνθρωποι, αποξενωμένοι από την πλατιά μάζα του λαού,χαίρονται την καταστροφή που πρκάλεσαν.Ούτε ένας τους δεν σκέφτηκε ν' αυτοκτονήσει!
Ζείδωρον

Σημερινή είδηση:
Τέλος στη ζωή του έδωσε χθες το μεσημέρι γνωστός Χανιώτης έμπορος που δραστηριοποιείτο στον τομέα του ελαιολάδου ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα!

Ο επιχειρηματίας γύρω στις 13.30 χθες το μεσημέρι, πήγε στην αποθήκη του σπιτιού του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με δίκαννο κυνηγετικό όπλο.

Τον 67χρονο βρήκαν οικείοι του. Δεν άφησε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάποιο σημείωμα ωστόσο, όλες οι πληροφορίες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είχε οδηγηθεί σε ένα οικονομικό αδιέξοδο...

ΠΑΤΡΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σέρρες: Αυτοκτόνησε λόγω χρεών
Ηράκλειο: Επιχειρηματίας βρέθηκε κρεμασμένος έξω από το σπίτι του
Ηράκλειο: Δεν είχε να πληρώσει το ενοίκιο και προσπάθησε να αυτοκτονήσει!
Χανιά: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω χρεών στα γενέθλιά του!
Θεσσαλονίκη: Γνωστός επιχειρηματίας βούτηξε στο κενό και σκοτώθηκε
Πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει - Την έσωσε το τελευταίο τηλεφώνημα!
Χανιά: Επιχειρηματίας έγραψε το τελευταίο σημείωμα και αυτοκτόνησε!
Read more: Go to TOP and Bottom