Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Έγινε η δημοπρασία του νέου πεδίου ελιγμών αερολιμένα Πάρου
ΓΑΥΡΟΣ Ο ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ
Οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί έκαναν τα εύκολα, πολύ δύσκολα.
Η «Οδύσσεια» συνεχίζεται

«Δυστυχώς, κάναμε τα εύκολα, δύσκολα, ενώ έχουμε πληρώσει ήδη ένα τεράστιο κόστος. Τώρα, θα απαιτηθούν τεράστιες προσπάθειες και για άγνωστη χρονική περίοδο, για να διορθωθούν τα λάθη και οι παραλήψεις της Δημοτικής Αρχής Χρ. Βλαχογιάννη και του υπουργού Γιάννη Ραγκούση».

Συγκέντρωση ΝΔ υπέρ και κατά
Διαξιφισμοί και αντεγκλήσεις


«Πρωτόγνωρα πράγματα έγιναν στην Πάρο κατά τη διάρκεια κοπής πίτας της ΝΔ για τη νέα χρονιά, την προηγούμενη Κυριακή 22 Ιανουαρίου. Τα συμβάντα πήραν διαστάσεις και αποτέλεσαν είδηση σε κεντρικά ΜΜΕ της χώρας, δυστυχώς, τις περισσότερες φορές με διαστρέβλωση της πραγματικότητας».

Συνέντευξη Ευρ. Στυλιανίδη
«Άλλωστε και εσείς αναφέρετε ότι για έναν τέτοιο λόγο είχα επισκεφθεί το 2008 το Νομό σας. Πιστεύω ακράδαντα ότι αξίζει τον κόπο να παλέψουμε, κόντρα στην κρίση, την γραφειοκρατία και την αδιαφορία κάποιων για να επισπεύσουμε έργα, που τονώνουν την τοπική κοινωνία, ενισχύουν την ανάπτυξη και αφορούν τη νέα γενιά».

Ψίθυροι... κάτω τα χέρια από τον σύντροφο Λ. Γαβαλά
«Διότι, εδώ, είχαμε το πρωτοφανές να δηλώνεται μέσα στο δημοτικό συμβούλιο από τον κ. Μ. Ισιγώνη ότι ο νομικός σύμβουλος - υπάλληλος - του Δήμου Πάρου είναι πολιτικά αντίθετος να συνδράμει τους πολίτες στην υπόθεση της άρνησης πληρωμής του χαρατσιού. Και κανενός το αυτί δεν ίδρωσε. (Εδώ να δώσουμε τα συχαρίκια μας και στη δαιμόνια αντιπολίτευση που το άκουσε αυτό και δεν είπε κουβέντα)».

Λόγος: Ο πρόεδρος κ. Λ. Κοντός. Του Δ.Μ.Μ.
«Λειτουργεί όχι ως πρόεδρος ενός δημοτικού συμβουλίου, αλλά ως χωροφύλακας επαρχιακού σταθμού που μιλάει σε υπόπτους για αδίκημα. Ακόμα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Πάρου αρέσκεται σε ειρωνείες και προσβολές».

Η άγνοια των γονιών για τα πρωταθλήματα υποδομών. Του Μ. Παπαδάκη
«Γνωρίζουν οι γονείς ότι ξεκινάνε αγώνες δίχως διαιτητή; Γνωρίζουν αν αυτοί που (συν)αγωνίζονται με τα παιδιά τους έχουν τη σωστή ηλικία ή είναι μεγαλύτεροι; Όχι βέβαια. Οι ομάδες ό,τι θέλουν λένε».

Ανασφάλιστοι οι έμποροι...
«Έτσι, με έκπληξη είδαν στον εμποροεπαγγελματικό σύλλογο Πάρου - Αντιπάρου ότι κατά τη θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας (που πραγματοποιήθηκε στις 17 και 18 Ιανουαρίου) όλοι και όλοι οι έμποροι που ήταν εντάξει στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις, και πέρασαν από τα γραφεία του συλλόγου για τις ανανεώσεις ήταν γύρω στα 200 άτομα».

Δήμος Πάρου: Τουριστική προβολή Φεβρουαρίου
«Για μια ακόμα φορά είναι εμφανές ότι η πλειοψηφία της τουριστικής επιτροπής που αποτελείται από πολιτικά πρόσωπα διορισμένα από τον κ. Χρ. Βλαχογιάννη, δεν μπορεί να χαράξει δική της πολιτική».

Επανάληψη των εκλογών της ΕΠΣΚ;
Στις 22/3 η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων

«Σύμφωνα με νομικούς κύκλους των Κυκλάδων οι εκλογές που έγιναν προσβάλλονται ως παράνομες, διότι έγιναν δίχως την ύπαρξη εγκεκριμένου καταστατικού από το Πρωτοδικείο. Ακόμα, το καταστατικό, δεν έχει δημοσιευτεί και όταν έγιναν οι εκλογές δεν υπήρχε εγκεκριμένο καταστατικό παρά τα όσα έλεγε ο κ. Σιγάλας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom