Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Σαρωτικός ανασχηματισμός εν όψει; - και λοιπόν;


Σύμφωνα με το nonews-news σε σαρωτικό ανασχηματισμό της κυβέρνησης του προχωράει ο Παπαδήμος μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το νέο σχήμα θα αποτελείται από 22 υπουργούς.
'Ηδη έχει μιλήσει και συμφωνήσει με τους 3 αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν τη κυβέρνηση του.
Ο Παπαδήμος θέλει να πάει στο τέλος της εβδομάδος στη Σύνοδο Κορυφής με κυβέρνηση που θα έχει άλλο πρόσωπο...!

Και λοιπόν;

Πως λέμε άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του λιγάκι αλλιώς;ε! ένα τέτοιο πράγμα σχεδιάζει κι ο τεχνοκράτης δοτός πρωθυπουργός.Μετά από δυο μήνες και κάτι στο τιμόνι της χώρας αποφάσισε να ελαφρύνει το βραδυκίνητο κυβερνητικό όχημα;Για εκλογές ούτε κουβέντα!

Ναι να λιγοστέψουν οι ανεύθυνοι καλαμοκαβαλάρηδες της εξουσίας πλην όμως το πρόβλημα δεν έγκειται στα πρόσωπα αλλά στην μνημονιακή πολιτική που ψήφισαν και ακολουθούν πιστά,"τεχνοκράτες" και μη,ερήμην του λαού.Η ανεργία,οι περικοπές μισθών και συντάξεων,οι απολύσεις και τα λουκέτα είναι τα προβλήματα που βασανίζουν την Ελλάδα.

Οσο δεν δημιουργούνται προοπτικές ανάπτυξης,όσο απλώνεται η ύφεση,όσο θερίζει η πείνα και η εγκληματικότητα όσα πρόσωπα κι αν αλλάξουν στις Κυβερνητικές καρέκλες ο λαός θα συνεχίσει να υποφέρει.Κι επειδή σ' όλα τα πράγματα υπάρχει ένα όριο θα φτάσει και η ώρα της έκρηξης και τότε "ο  σώζων εαυτόν σωθήτο" αναίσθητοι κι ανάλγητοι τοποτηρητές της τρόικας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom