Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Αύξηση στα εισοδήματα Χρ. Βλαχογιάννη 360% το 2008
ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ διαφορά
Από τότε που συνεργάστηκε πολιτικά με τον Γ. Ραγκούση
Σταθεροποιήθηκε αυτή η αύξηση στο 240% το 2010

«Οι ημέρες των Χριστουγέννων μας έδωσαν την ευκαιρία να ξαναδούμε με μεγαλύτερη προσοχή στοιχεία που εξαιτίας της καθημερινότητας δεν είχαμε παρατηρήσει το προηγούμενο διάστημα»

Η Πάρος της προόδου
Νέοι πρωτοπόροι αγρότες

«Ένας νέος αγρότης, ο Αρσένης Λουκής από τη Νάουσα (πρόεδρος του τοπικού Συνεταιρισμού) έλαβε πριν λίγο καιρό την πρώτη πιστοποίηση στην Πάρο για βιολογικό λάδι, ενώ συγχρόνως κατέθεσε το μεγαλύτερο πρόγραμμα σε όλες τις Κυκλάδες για επιδότηση καλλιεργειών».

Στέλνουν τους Παριανούς εμπόρους στην Τραγαία!
«Το κλιμάκιο του ΟΑΕΕ (Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών) που εξυπηρετεί μεταξύ άλλων (εκτός από τη Νάξο) και τα νησιά Πάρο, Αντίπαρο, Ίο, Αμοργό, Μικρές Κυκλάδες, μετεφέρθηκε στην Τραγαία, που βρίσκεται 20 χιλιόμετρα μακριά από τη Χώρα Νάξου».

Ψίθυροι ... διπλόπιτοι!
«Σήμερις, δεν έχω Κάγκιανη, ούτε Χανιώτη. Την κάτσατε τη βάρκα. Θα πορευτείτε με ούλους τους άλλους».

Οι «πληροφορίες» του Στ. Φραγκούλη
«Αντί άλλων αποδείξεων των πολιτικών ψευτιών του κ. Στ. Φραγκούλη, η εφημερίδα μας, θα απαντήσει με αριθμούς. Όχι μόνο δεν υπήρξε «λαοθάλασσα» επιβατών στα πλοία από Πάρο προς Πειραιά - όπως ισχυριζόταν ο κ. Φραγκούλης - αλλά αντιθέτως είχαμε και μείωση αυτά τα Χριστούγεννα».

Η απεμπόληση των «πιστεύω» από τον κ. Βλαχογιάννη. Του Δ.Μ.Μ.
«Χρήστο Βλαχογιάννη: Αναρωτιέσαι ακούω, πολλές φορές, τι έφταιξε και δεν σε στήριξα στις δημοτικές εκλογές του 2010. Θα μπορούσα να σου γράψω ολόκληρα κατεβατά για τις πολιτικές σου ευθύνες την περίοδο 2007 -2010 και κυρίως, για το δούλεμα που μας κάθισες, όταν έγινες δήμαρχος (λέγεται και πολιτική ανεντιμότητα αυτό...). Το κύριο όμως, που σου καταλογίζω, τουλάχιστον εγώ...».

Μια εικόνα, 1000 λέξεις
«Μεσημέρι Τετάρτης 17 Ιανουαρίου, έξω από το Δημοτικό σχολείο της Νάουσας».

ΠΑΡΟΣ: Αποθήκη απελπισμένων αθλητών/παιδιών. Του Μιχ. Παπαδάκη
«Ο ενθουσιασμός, απόρροια της ηλικίας τους, είναι το «καύσιμο». Χρειάζεται σε ό,τι κάνουν. Αλλά είναι και αέρας. Φεύγει, εάν δεν ακουμπά κάπου. Και δυστυχώς, στην Νάουσα και τη Μάρπησσα δεν υπάρχει κανένας χώρος για να διοχετευθεί παιδική ενέργεια και ενθουσιασμός».

Σκεπτικισμός για το άρθρο 14 του Π.Δ. ΣΦΟΔΡΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
«Οι δύο Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Ενότητας Πάρου κ.κ. Π. Τζανακόπουλος και Κ. Μπιζάς έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου κ. Γ. Γκούφα στην οποία γράφουν».

Έβαλαν θέμα, αλλά δεν είχαν εισήγηση!
«Στιγμές απείρου κάλλους στο δημοτικό συμβούλιο της 16/1 καθώς, στο πολύ σοβαρό θέμα «συζήτηση και απόφαση επί θεμάτων ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών που αφορούν τον Δήμο Πάρου», η Δημοτική πλειοψηφία, δεν έχει εισήγηση!».

Πάρος - Κυκλάδες 15-6! Σάρωσαν οι Παριανές ομάδες
«Σε 5 αγώνες που έδωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι Παριανές ομάδες για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων πέτυχαν 4 νίκες και μία ισοπαλία, με τελικό σκορ υπέρ τους, 15-6 τέρματα!».

Και πολλά ακόμα θέματα για την πολιτική ζωή των νησιών, πολιτιστικά, αθλητικά, απόψεις και πολλές - πολλές αποκαλύψεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom