Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Οι άεργοι κι άνευ ενσήμων πρώην "καταλληλότεροι" διακοπεύουν κι ο κοσμάκης στην ουρά για μια χούφτα πατάτες και κρεμμύδια

Ο Γιωργάκης στην Κόστα Ρίκα,όπου συνεδριάζει η Σοσιαλιστική Διεθνής!
Ο Κωστάκης στη Ζάτουνα της Γορτυνίας για κοψίδια και περπάτημα
Κι ο Κοσμάκης στο Σύνταγμα για δωρεάν πατάτες και κρεμμύδια



Στην Ελλάδα του 2012,Τετάρτη 25 Ιανουαρίου,στην πλατεία Συντάγματος ατελείωτες ουρές  για λίγες πατάτες και μερικά κρεμμύδια δωρεάν!!!!

Αξιοπρεπέστατοι άνθρωποι,που μετά από 20 και 30 χρόνια δουλειάς έμειναν στο δρόμο,αναγκάζονται να στηθούν ώρες ολόκληρες στην ουρά για να πάρουν δωρεάν μια χούφτα πατάτες,μάλιστα!
Κι οι πρωτεργάτες αυτού του πρωτοφανούς για ειρηνική περίοδο σκηνικού να κάνουν αμέριμνοι και χωρίς τύψεις τις διακοπές τους απολαμβάνοντας του Θεού τα αγαθά κι ας μην έχουν κάνει ούτε ένα μεροκάματο στη ζωή τους.
Κι αυτούς τους ανίκανους,αναίσθητους,ανάλγητους κι ένοχους πλείστων εγκλημάτων σε βάρος του λαού και της χώρας πολιτικάντηδες κάποιοι "δημοσκόποι" λίγα χρόνια πριν τους παρουσίαζαν ως τους καταλληλότερους για τη διακυβέρνηση της χώρας!
Κρέμασμα θέλετε μωρέ όλοι σας (ναι και οι "δημοσκόποι" και οι μηντιάρχες που τους πατρονάριζαν) μαζί με τους "καταλληλότερους". 

2 σχόλια:

gitsanas είπε...

Παναγιά μου, τι μας περιμένει ακόμη...

zeidoron dtsoukas είπε...

Πολλά θα μας βρουν ακόμα Γίτσα όσο υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που χειροκροτάνε τους αποτυχημένους και τους προδότες.

Read more: Go to TOP and Bottom