Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Με τα βραχιολάκια ο "σωτήρας" μας,που είχε πει πως όλοι οι Ελληνες είναι βουτηγμένοι στα Σκ@τ@ Βίντεο



Mε τα βραχιολάκια οδηγείται στη δικαιοσύνη ο σοσιαλιστής "σωτήρας" μας,όπου κατά πάσα πιθανότητα θα του απαγγελθούν κατηγορίες για απόπειρα βιασμού και θα διαταχθεί εξέταση του DNA για να πιστοποιηθεί αν όντως επιτέθηκε στην καμαριέρα του ξενοδοχείου,στης οποίας το σώμα υπάρχουν αμυχές από νύχια!
Αυτός ο άνθρωπος που μεταφέρεται σαν κοινός εγκληματίας λίγο καιρό πριν δεν δίστασε να βρίσει όλους τους Ελληνες λέγοντας πως είμαστε βουτηγμένοι στα Σκ@τ@!!!!Ποιός;ο πλέον ΣΚ@Τ@ΑΣ!!!
Βλέπετε στην Αμερική δεν ευαισθητοποιήθηκε η Αρχή προσωπικών δεδομένων,όπως θα γινόταν αν κάτι τέτοιο συνέβαινε στην Ελλάδα κι έτσι ο Νο 1 του ΔΝΤ διασύρεται παγκοσμίως!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς του δώσαμε το δικαίωμα να το πεί και τα γνώμη μου δεν είχε και πολύ άδικο.
Εμείς τον φέραμε εδώ για να μας κάνει ρόμπα.
Καλημέρα

zeidoron dtsoukas είπε...

Φίλτατε όχι ακριβώς εμείς,πολλοί από μας ναι και δη οι ηγέτες μας πολιτικοί και συνδικαλιστές!
Το εμείς δεν το δέχομαι διότι,δούλευα 35 χρόνια και δεν έχω κλέψει ούτε μια δεκάρα,ούτε ποτέ πάτησα σε πολιτικό γραφείο να ζητήσω εξυπηρέτηση και τα παιδιά μου δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα.Οι δε ασφαλιστικές μου και φορολογικές μου εισφορές παρακρατούνταν πριν ο μισθός έρθει στα χέρια μου!
Να είσαι καλά και η περίπτωση του κυρίου είναι μια πολύ καλή αφορμή να καταλάβει ο κόσμος το ποιόν αυτών που τον κυβερνούν παγκοσμίως.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς Δημήτρη επιμένω.
Ξέρεις καλά οτι και εγώ στον ιδιωτικό τομέα είμαι αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν επιτρέψαμε στα κομματόσκυλα να μας ξεφτυλίζουν κάθε μέρα.
Καλό βράδυ φίλε μου.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ φίλε Θαλασσοκράτορα επηρεάστηκες από τον καθηγητή Κώστα Μπέη που όπου κάτσει κι όπου σταθεί λέει ότι φταίμε όλοι κι όταν τον ρωτάνε σε τι έφταιξε ο ίδιος λέει:
που δεν μίλησα νωρίτερα!
κι είναι σωστό διότι σαν καθηγητής Πανεπιστημίου θα μπορούσε να τα έχει πει.Εμείς τι μπορούσαμε να κάνουμε εκτός από το να μη τους ψηφίζουμε,προσωπικά από το '89 είχα να πατήσω σε εκλογικό κέντρο και ξαναπήγα το 2009!
Να είσαι καλά,καλό βράδυ επίσης!

Read more: Go to TOP and Bottom