Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Μια ανάσα από την Α' Εθνική ο Παναιτωλικός (βίντεο με όλα τα γκολ της Β' Εθνικής)

Μια νίκη την Κυριακή στο Αγρίνιο σε βάρος του Διαγόρα και το όνειρο 34 χρόνων θα γίνει πραγματικότητα.
Ο Παναιτωλικός ξανά στην Α΄ Εθνική κατηγορία!Χωρίς να παίξουν σπουδαίο ποδόσφαιρο τα "Καναρίνια" πήραν αυτό που ήθελαν και βύθισαν ακόμα περισσότερο τον Εθνικό στον πάτο της βαθμολογίας.Παράλληλα με την ήττα του ΠΑΣ Γιάννενα στη Δόξα πλησίασαμε  στους δύο βαθμούς τους πρωτοπόρους.

Σ' ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο (πραγματικό χωράφι) έγινε ένα πολύ κακό παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που μάλλον αδιάφορες έμοιαζαν παρά ότι καίγονται για τους βαθμούς!
Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του αγώνα ήταν η φωνή του Γιάννη Ματζουράνη που δονούσε την κοιμισμένη ατμόσφαιρα του άδειου από φιλάθλους γηπέδου στο Ελληνικό (λόγω της τιμωρίας της έδρας του Εθνικού).Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν μόνο δύο αξιόλογες φάσεις μία για κάθε ομάδα.Στο 30' ένα καλό σουτ του Καραμαλίκη απέκρουσαν οι παίκτες του Εθνικού και στο 37' ο Τζενάμο είπε όχι στους αντιπάλους του.


Το δεύτερο μέρος φάνηκε να ξεκινάει λίγο πιο δυνατά κι από τις δύο ομάδες με τον Παναιτωλικό  αποφασισμένο να πάρει τους τρεις βαθμούς!Και στο 53'  από σέντρα του Μπαϊκαρά ο Γκούρμα πήρε την πρώτη κεφαλιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Καραμαλίκης με νέα κεφαλιά πέτυχε το 1-0.
Αμέσως μετά το γκολ ο Μπάμπης Τεννές έκανε δύο αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του αλλά τίποτα δεν άλλαξε  με τον αργό ρυθμό να χαρακτηρίζει το παιχνίδι.
Μιά καλή προσπάθεια του Παππά στο 72' δεν κατέληξε στα δίκτυα του Εθνικού.
Κι ένα πολύ καλό σουτ λίγο άουτ είχε ο Ρότσα στο 81' και στο ακριβώς επόμενο λεπτό καλή εκτέλεση φάουλ από τον Κορακάκη έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία του Τζενάμο.
Τίποτα το αξιόλογο μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό να αρκείται στο υπερπολύτιμο γκολ που του χάρισε τους τρεις βαθμούς και τον Εθνικό να μη μπορεί να αντιδράσει.
Τα πάντα λοιπόν,οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς και το όνειρο χιλιάδων Αγρινιωτών και Αιτωλοακαρνάνων για 34 ολόκληρα χρόνια,θα κριθούν την Κυριακή στο Αγρίνιο κόντρα στην αδύναμη και με πολλά προβλήματα ομάδα του Διαγόρα!

Εθνικός(Νίκος Παντέλης): Παγούδης, Γκράιμς, Παγώνης, Παστός, Σύρος, Σιλιγαρδάκης, Ψιάνος(85' Βιδάλης), Κορακάκης, Βασιλόγιαννης, Ουατάρα, Φαρινόλα.

Παναιτωλικός(Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Μπελεβώνης(56' Μουμίν), Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Ρότσα, Μπαϊκαρά, Καραμαλίκης, Θεοδωρίδης(78' Παλαιολόγος), Γκούρμα(60' Παππάς).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρατζίκας, Τουμπακάρης (Αθηνών)
4ος: Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Δούρος (Κορινθίας)

http://gigenisagriniotis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom