Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Η δίωξη δεν έσβησε το κόκκινο φωτάκι του Ελληνικού ποδοσφαίρου


Πολλές φορές η υπερευαισθησία και η τήρηση του γράμματος του νόμου είναι ταυτόσημα με την υποκρισία και το στρουθοκαμηλισμό!
Οπως διαβάσαμε ο αναπληρωτής αθλητικός εισαγγελέας άσκησε διώξεις για τα όσα συνέβησαν το Σάββατο πριν,κατά τη διάρκεια και μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.Συν τοις άλλοις ασκήθηκε δίωξη και κατά του Γιώργου Δώνη για τη γνωστή φράση του "...δυστυχώς το Ελληνικό Κράτος είναι ένα μπουρδέλο και το Ελληνικό ποδόσφαιρο επίσης ένα μπουρδέλο"!
Αν μπορείτε κύριε εισαγγελέα αποδείξτε μας το αντίθετο!εκτός κι αν υπαινίσσεστε ότι ο Δώνης έσφαλε που παρομοίασε το κράτος  με οίκο ανοχής,αφού εκεί επικρατεί τάξη και σεβασμός των εργαζομένων σ' αντίθεση με ότι συμβαίνει με το κράτος και τις τσατσάδες του.
Τι παραπάνω δηλαδή είπε ο προπονητής του Ατρόμητου  απ' ότι λέμε όλοι μας καθημερινά στις συζητήσεις μας ή όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον παραλογισμό διάφορων δημόσιων υπηρεσιών;
Αλίμονο αν το Ελληνικό ποδόσφαιρο με όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια εντός κι εκτός των αγωνιστικών χώρων περίμενε τις δηλώσεις του Δώνη για να δυσφημιστεί!
Δεν υπάρχουν βρώμικες λέξεις κύριε εισαγγελέα.Υπάρχουν όμως βρώμικοι άνθρωποι που "παράγουν" βρώμικες πράξεις και παραμένουν ατιμώρητοι.Προχτές μάλιστα στο ΟΑΚΑ  αυτές οι πράξεις γίνονταν μπροστά στα μάτια όλων μας  και μεταδίδονταν online σε κάθε γωνιά της γης.
Αντί λοιπόν  να επέμβετε εκείνη την ώρα και να σταματήσετε την τραγική φαρσοκωμωδία επιτρέψατε στους αρμόδιους της ΕΠΟ,με την ανοχή της πολιτείας,να επιβραβεύσουν το ΑΙΣΧΟΣ κάνοντας απονομή Κυπέλλου σ' έναν αγώνα που δεν τελείωσε ποτέ και που δεν έπρεπε ν' αρχίσει με τα όσα προηγήθηκαν.
Αφήστε τις υποκριτικές πλην νόμιμες βεβαίως διώξεις,που δεν μπορούν να σβήσουν το κόκκινο φωτάκι του Ελληνικού ποδοσφαίρου και προχωρήστε άμεσα σε κάτι ουσιαστικό και ριζοσπαστικό.
Τιμωρήστε πρώτα τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον διαιτητή του αγώνα που επέτρεψαν την ολοκλήρωση του αίσχους και πάραυτα η πολιτεία να απαγορεύσει την έξοδο των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη,να καταργήσει τους συνδέσμους οπαδών και να υποβιβάζει αυτόματα την ομάδα της οποίας οι οπαδοί δημιουργούν επεισόδια.
Επίσης τροποποιήστε τους υπάρχοντες νόμους,οι οποίοι χαϊδεύουν τους παράνομους του ποδοσφαίρου,αφού μόλις χτες τέθηκε στο αρχείο η υπόθεση Μπέου με τις κασέτες λόγω παραγραφής (που ξανακούστηκε αδίκημα να παραγράφεται σ' ένα μήνα;) και σήμερα αφέθηκαν ελεύθεροι οι συλληφθέντες στα επεισόδια του Σαββάτου (ποινές φυλάκισης από τρεις έως έξι μήνες με αναστολή και υποχρεωτική εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα τις ημέρες που αγωνίζεται η ΑΕΚ επέβαλε το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο)!!!
Ολα τ' άλλα είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου και των κορόιδων,που εμπιστεύονται το ΠΡΟ-ΠΟ και το Στοίχημα κι όταν θρηνήσουμε θύματα θα είναι πολύ αργά για κλάματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom