Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Η δημοτική μας άρχοντες από τον κόσμο ζητάνε εθελοντισμό
και τα ξημερώματα ψηφίζουν τους...
ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ
«Η κ. Πρωτολάτη επέμεινε και είπε «δηλαδή, σε περίοδο μείωσης μισθών και επιδομάτων εμείς θα ψηφίσουμε αύξηση 33% περίπου;». Τελικά, ο μισθός της κ. Κάγκανη ψηφίστηκε κυρίως από την πλειοψηφία».

Ο «Καλλικράτης» και η ύφεση Τεχνητή ή τυχαία;
«Το αποτέλεσμα είναι πέντε μήνες μετά την έναρξη του νέου διαχειριστικού έτους για τους δήμους να επικρατεί χάος στις οικονομικές τους υπηρεσίες».

Τουριστική Προβολή στην τύχη
«Η κ. Χανιώτη παρότι έβγαλε δύο δελτία τύπου για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και τα ψέματα που ειπώθηκαν, δεν βρήκε ούτε ένα στοιχείο που να ανέτρεπε τα όσα έγραψε η εφημερίδα μας. Αρκέστηκε να δραπετεύσει όπως - όπως».

Η εταιρεία για την υπόθεση των Ρώσων
«Αν υπάρχουν ανακρίβειες για την εμπλοκή της εταιρείας σας, αυτές υπάρχουν στα κείμενα του Δήμου. Απευθυνθείτε εκεί για το λογαριασμό λοιπόν. Τώρα, όσο επιφυλάσσεσθε εσείς για τα νόμιμα δικαιώματα μας, άλλο τόσο επιφυλασσόμεθα και εμείς».

Ο «Άτλας» στο Αεροδρόμιο Πάρου
«Το Αεροδρόμιο Πάρου εκσυγχρονίζεται και πλέον δεν βρίσκεται στην κατάσταση που ήταν μέχρι και πριν μερικούς μήνες».

Παρουσία του Κ. Στεφανόπουλου αγώνες ποδηλασίας
«Ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος θα τιμήσει τους ποδηλατικούς αγώνες που θα γίνουν στην Πάρο στις 4 και 5 Ιουνίου».

Παρεμβάσεις Βρούτση
«Ακόμα, ο βουλευτής Κυκλάδων στις 16/5 κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προκειμένου να γνωστοποιηθούν οι προθέσεις τις κυβέρνησης, σχετικά με την πολιτική της στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια».

Δύο μέτρα και δύο σταθμά;
«Διαμαρτύρονται ολοένα και περισσότερο ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που ενοικιάζουν τραπεζοκαθίσματα».

Ψίθυροι... που χαράσσουν τουριστική πολιτική
«Η κ. Χανιώτη πάντως είπε την είδηση της χρονιάς. «Η τουριστική επιτροπή πλέον έχει και σελίδα στο facebook». Αυτά είναι. Βουρ να κατακτήσουμε και την τουριστική αγορά του Αζερμπαϊτζάν τώρα που πήρε και την Eurovision».
από fileleutheros.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom