Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Αποδοκιμάστηκε έντονα στη Λευκάδα ο Παπανδρέου!δεν πάει πουθενά χωρίς τα ΜΑΤ


O καταλληλότερος να διαδεχθεί τον Καραμανλή πριν από ενάμισι χρόνο κατάφερε να γίνει ο πλέον ανεπιθύμητος Ελληνας.Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν μπορεί να επισκεφτεί κανένα μέρος της Ελλάδας χωρίς τη συνοδεία ισχυρών δυνάμεων ΜΑΤ.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής άφιξης του πρωθυπουργού στο δημαρχείο της Λευκάδας,όπου προήδρευσε σε σύσκεψη τοπικών φορέων,συγκεντρωμένοι βρέθηκαν στο σημείο και προσπάθησαν να πλησιάσουν την είσοδο του δημαρχείου.

Ωστόσο, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ΜΑΤ απώθησαν τους διαδηλωτές και έστησαν ένα μπλόκο ώστε να μην μπορούν να πλησιάσουν. Επικράτησε ένταση με τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων και να απωθούν το συγκεντρωμένο πλήθος.

Πολλοί ήταν εκείνοι που φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά του πρωθυπουργού, τον οποίο καλούσαν να πάρει το μνημόνιο και να φύγει.

Δείτε το βίντεο από τα επεισόδια στη Λευκάδα από το meganisitimes.gr

4 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Kαλησπέρα!!!
Χρόνια πολλά για τις μαμάδες του κόσμου. Χρόνια πολλά και για τη μαμά του δικού σου σπιτιού!!!
Συγχαρητήρια και για τον Παναθηναϊκό!!!!!!!!!!!!
Και άσε τα ματ με τον πρωθυπουργό!!!!!!!!!! Τουλάχιστον αυτό το κατόρθωσε ο κόσμος: να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν μόνοι ....
Καλό σου βράδυ

zeidoron dtsoukas είπε...

Να είσαι καλά Αννα μου!Η κυρά μου και 'γω σ' ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε και σένα Χρόνια Πολλά!Προσωπικά πιστεύω πως εσείς οι γυναίκες που αξιωθήκατε να γίνετε μητέρες γιορτάζετε κάθε μέρα,κάθε ώρα,κάθε στιγμή κι ας κουράζεστε λίγο παραπάνω!
Ξέχασες την ομάδα της πατρίδας μου τον Παναιτωλικό που κατάφερε ν' ανέβει στην Α' Εθνική κατηγορία.Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα!

ANNA FLO είπε...

Συγχαρητήρια για την ομάδα σου!!!!!!!! Και είπα ότι τα θυμήθηκα όλα απόψε!!!!!!!!!!!!!!
Κάθε μέρα γιορτάζουμε εμείς οι μητέρες, είναι γεγονός...αλλά να, είναι ωραίο να ξυπνάς το πρωί και να σε αγκαλιάζουν με φιλιά και ευχές και με λουλούδια στην αγκαλιά...
Όνειρα γλυκά!!!!!!!

ANNA FLO είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Read more: Go to TOP and Bottom