Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Άγριες καταστάσεις στο Βόλο!χτύπησαν το Μητροπολίτη,μία Βουλευτή,το Δήμαρχο και άλλους



του Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη

Θύματα άγριας επίθεσης ο δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης  και η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ροδούλα Ζήση!

Άκρως οξυμένες είναι οι διαθέσεις των Βολιωτών σήμερα, ημέρα Κυριακή. Από τη μια η επίθεση κατά πρόσωπον στον Μητροπολίτη Ιγνάτιο και από την άλλη τα επεισόδια που συνέβησαν πριν από λίγο έξω από το ναό της Ευαγγελίστριας. Φαίνεται ότι το κύμα αντιδράσεων των περιοίκων για τις εργασίες ανάπλασης στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού σαρώνει με βία όποιον σταθεί εμπόδιο στις διαθέσεις τους.
Τους προπηλακισμούς και τις σωματικές επιθέσεις δέχθηκαν πολιτικά πρόσωπα της περιοχής και πιο συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος της πόλης κ.Καουνάς, ο πρώην δήμαρχος κ. Μαβίδης οι οποίοι χτυπήθηκαν από θερμόαιμους. Τις κλωτσιές και τις βολές κατά των ιδίων και των αυτοκινήτων τους, δεν γλίτωσαν και ο νυν δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ροδούλα Ζήση
Μ᾽αυτόν τον τρόπο, οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν να εκφράσουν την αντίδρασή τους για την αλλαγή της κυκλικής κυκλοφορίας που ισχύει σήμερα στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς σύμφωνα με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που προτείνονται πολλά μαγαζιά γύρω από τον Ιερό Ναό καταδικάζονται και οδηγούνται σε λουκέτο.
Μπρος στις  προτεινόμενες κυκλοφοριακές αλλαγές, αλίμονο σε όποιον σταθεί δημοκρατικά να συζητήσει το θέμα με τους αγανακτισμένους βολιώτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom