Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Κοσμοϊστορικό γεγονός η αποκαθήλωση μιας αισχρής πινακίδας στο Δήμο Ζωγράφου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δήμου Ζωγράφου
Μετά από σοβαρή προετοιμασία και σχεδιασμό τόσο σε νομικό όσο και τεχνικό επίπεδο για την αποφυγή προβλημάτων, τη Παρασκευή 6 Μαΐου τα συνεργεία του Δήμου Ζωγράφου με εντολή Δημάρχου προχώρησαν σε αποξήλωση της διαφημιστικής πινακίδας που ήταν τοποθετημένη επί της πλατείας Αλεξανδρή (Γαρδένια).

Η αφαίρεση της παραπάνω πινακίδας από το πιο κεντρικό σημείο του Ζωγράφου έρχεται να συμβολίσει την αλλαγή της αισθητικής που ο Δήμος Ζωγράφου έχει για τη πόλη αλλά και τη διαφορά στην αντίληψη περί εμπορικής χρήσης των ελεύθερων χώρων. Εντάσσεται δε, σε ένα πλαίσιο απομάκρυνσης όλων των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων που υπάρχουν στη πόλη.


Σχόλιο Ζείδωρον:Αυτό είναι το δελτίο τύπου του Δήμου Ζωγράφου που αναγάγει σε κοσμοϊστορικό γεγονός την απομάκρυνση μιας  διαφημιστικής πινακίδας από το κέντρο της πόλης.Το δελτίο συνοδεύεται και από τρεις φωτογραφίες που δείχνουν τους εργάτες επί το έργον,το γερανό που απομακρύνει την πινακίδα και το Δήμαρχο κύριο Καλλίρη μαζί με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κύριο Γρίβα να καμαρώνουν το επίτευγμά τους!Απουσιάζει όμως η αισχρή διαφήμιση που σχεδόν για ένα χρόνο "κοσμούσε" την πλατεία και την πόλη μας.Μέχρι και τις αρχές Απριλίου (και επί νέας δημοτικής αρχής δηλαδή) φιγουράριζε η φωτογραφία που βλέπετε στη κορυφή και διαφήμιζε το show της εθνικής μας πορνοστάρ!

Σχόλιο zografoubloging (απ' όπου πήραμε την είδηση): Χρειάστηκαν 110 ημέρες για να διαβαστεί ένας νόμος που λέει ότι όλες είναι παράνομες;; Όταν έχουν ήδη ξηλωθεί εκατοντάδες σε όλη την Αττική; Μάλλον όχι. Ωστόσο ας πούμε και ένα μπράβο γιατί θα μπορούσαν και να μην το είχαν κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom