Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Τζούφιες ρουκέτες από το "Στρατιώτη" Λοβέρδο


Σοβαρά ερωτηματικά προκαλούν οι δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος, μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε: «Εγώ σε νεφελώδεις και αντιφατικές πολιτικές δεν έχω θέση. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του πρωθυπουργού».

Ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε επιφυλακτικός για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση και ανέφερε επίσης ότι το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα πρέπει να εγκριθεί με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών και η οποία επικαιροποιημένη εκδοχή του Μνημονίου (ή ένα νέο Μνημόνιο) θα πρέπει να εγκριθεί από το σύνολο του Υπουργικού και όχι μόνο από τον αρμόδιο υπουργό Γ. Παπακωνσταντίνου.

Επικαλούμενος την φράση του Γ. Παπανδρέου, πως θα συνεχίσει την μάχη με όσους έχουν πάρει την απόφαση να παλέψουν μαζί του, τόνισε ότι ο επαναπροσδιορισμός των μαχητών που βρίσκονται στην πρωτη γραμμή πρέπει να γίνει σήμερα, αφού δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος. Ο ίδιος πάντως χαρακτήρισε τον εαυτό του «στρατιώτη» στο πλευρό του Πρωθυπουργού και στην προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας.

Ο Γιώργος Πεταλωτής δήλωσε ότι δεν τίθεται θέμα παραίτησης του υπουργού Υγείας, προσθέτοντας ότι «η όλη δράση του κ. Λοβέρδου κάθε άλλο παρά παραίτηση μαρτυρεί».
πηγή

1 σχόλιο:

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

Σιγα τα αιματα κυρ Αντρεα, τρεμω απο το φοβο μου.
Μη γινεσαι τοσο σκληρος και μοβορος αντρας...

Read more: Go to TOP and Bottom