Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Εμφύλιος στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ.!ομαδική παραίτηση ανδρών της ομάδας «Δέλτα»


Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει στους κόλπους της αστυνομίας μετά την καταγγελία ενός οδηγού που μετέφερε οπαδούς από τις Σέρρες ότι δέχθηκε επίθεση από αστυνομικούς της ομάδας «Δέλτα».

Οι μαρτυρίες δύο αστυνομικών της ομάδας «Ζήτα» που επιβεβαιώναν τους ισχυρισμούς του οδηγού του λεωφορείου έγιναν ο λόγος για εμφύλιο μέσα στην οικογένεια της ΕΛΑΣ ο οποίος οδήγησε στη μαζική «παραίτηση» των αστυνομικών της ομάδας «Δέλτα»!

Περίπου 330 αστυνομικοί κατέθεσαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας μαζικό αίτημα για μετακίνηση από την υπηρεσία τους, αφήνοντας έτσι την ομάδα «Ζήτα» ορφανή!

Σύμφωνα με την καταγγελία οι αστυνομικοί της ΔΕΛΤΑ έκαναν άσεμνες χειρονομίες στους οπαδούς τους λεωφορείου και όταν αυτοί απάντησαν στο ίδιο ύφος έγινε η επίθεση. Ο οδηγός μάλιστα συγκράτησε και αριθμούς μηχανών πριν υποβάλει μηνύσεις. Τα δύο λεωφορεία από τις Σέρρες είχαν δεχθεί επίθεση και λίγο νωρίτερα, από οπαδούς άλλης ομάδας.

Οι αστυνομικοί της «Δέλτα», οι οποίοι κρατήθηκαν για ανάκριση, πέρασαν -παρά την καταγγελία- στην επίθεση με κατάθεση μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση.

Πλέον, η ηγεσία της ΕΛΑΣ καλείται να αντιμετωπίσει την «καυτή πατάτα» του εμφυλίου μέσα στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας…
http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom