Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ποιος έφαγε τον Στρος Κάν ;


Αναλύσεις επί αναλύσεων και εκτιμήσεις επί εκτιμήσεων κάνουν όλοι οι ποιτικοί παρατηρητές και δημοσιογράφοι σε όλο τον κόσμο για το ζήτημα των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία το 2012.
Και όλοι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η καμαριέρα έχει αλλάξει τα δεδομένα αφού οδήγησε στην πρόωρη συνταξιοδότηση του DSK.
Αν όμως ο DSK λεγόταν Στρωσκανίδης και οι εκλογές γινόταν για την Προεδρία στην Ελλάδα;
Τότε μάλλον θα ήταν βέβαιο ότι δεν θα υπήρχε καμία αμφιβολία ότι θα συνέχιζε την σταδιοδρομία του αφού ίσως προηγουμένως θα εισέπραττε και τίτλους μαγκιάς και ανδρισμού από μερίδα (τουλάχιστον) των καφενόβιων, ελληναράδων του τόπου μας. Όλοι θα μιλούσαν για στημένο παιχνίδι από τους Αμερικάνους (μήπως πραγματικά ήταν ;) και προσπάθεια να γκρεμίσουν τον επιφανή " (φιλ)Έλληνα".
Αλήθεια ποιοι; Το εβραίικο λόμπυ που τον καθιέρωσε; Ή οι Αμερικάνοι που τον τοποθέτησαν στο τιμόνι του ΔΝΤ; Ή μήπως ο Σαρκοζί για να μη χάσει την Προεδρία στη Γαλλία;
Το παράξενο είναι πως στην Ελλάδα των τροικάνων οι δημοσιοκάφροι επιχειρούν - εμμέσως - να μας τον "αγιοποιήσουν" περνώντας μας τη θέση ότι φεύγει ο καλός ΔΝΤάρχης και τι θα κάνουμε τώρα.
Μάγκες αφήστε το παραμύθι. Δεν καθορίζονται οι πολιτικές του ΔΝΤ από κανένα επικεφαλής του.
Η λέσχη είναι αυτή που καθορίζει τις εξελίξεις. Και αυτή προφανώς - για λόγους που εν καιρώ θα γνωστοποιηθούν εκ των αποτελεσμάτων της αλλαγής ηγεσίας και πλεύσης - "έφαγε" τον ως χθες "προστατευόμενό" της.
από ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Το σύστημα αφού χρησιμοποιήσει όποιον χρειάζεται όταν πια δεν του κάνει τον πετάει σαν στημενη λεμονόκουπα. Εκεί ψηλά ανεβάζουν συνήθως ανθρώπους που έχουν "σκελετούς" στη ντουλάπα, δηλαδή ανθρώπινες αδυναμίες και πάθη, τα οποία καλύπτουν και κουκουλώνουν όσο ακόμη τους είναι χρήσιμοι.
Μετά τα ξεσκεπάζουν με τον πιο βάρβαρο τρόπο και τον εκμηδενίζουν! Και όταν λέμε σύστημα εννοούμε αυτά τα εξαμβλώματα των κερδοσκοπικών μεγαλοεταιρειών που τα ονομάζουμε νομικά πρόσωπα που εμείς οι άνθρωποι κατασκευάσαμε αλλά που αυτά γίνονται τέρατα που στη συνέχεια καταβροχθίζουν ό,τι βρουν μπροστά τους στο όνομα του κέρδους, ακόμη και τα ίδια τους τα παιδιά, δηλαδή τα ...στελέχη τους!!!

Read more: Go to TOP and Bottom