Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Δήλωση βόμβα του συνηγόρου του Στρος Καν:"Δεν ήταν βίαιη η συνεύρεση"!!!!(βίντεο)



βίντεο από τη δίκη

«Σύμφωνα με τα αποδεικτικά στοιχεία  πιστεύουμε ότι δεν  πρόκειται για  βίαιη συνεύρεση», είπε ο δικηγόρος υπεράσπισης Μπέντζαμιν Μπράφμαν ενώπιον του δικαστή που πρότεινε την προσωρινή κράτηση του πελάτη του Στρος Καν.
Αυτή η δήλωση, που άναψε φωτιές, δημοσιεύεται στην εφημερίδα New York Post και σε απλά Ελληνικά λέει πως η πλευρά του Ντομινίκ μπροστά στα συντριπτικά στοιχεία (κυρίως στα αποτελέσματα των εργαστηριακών ερευνών) κάνει στροφή 180 μοιρών για να τον απαλλάξει από την κατηγορία του βιασμού και παραδέχεται μεν την πράξη αλλά με τη συναίνεση της καμαριέρας.
Ο δικαστής του Μανχάταν αρνήθηκε ο επικεφαλής του ΔΝΤ  Ντομινίκ Στρος-Καν να καταβάλει εγγύηση και να παραμένει ελεύθερος,φοβούμενος ότι θα το "έσκαγε" από τη χώρα,και διέταξε την προσωρινή κράτησή του   μέχρι τη δίκη στις 20 Μαϊου.
Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε ένας κουρασμένος και ωχρός στην εμφάνιση Στρος-Καν,αυτός ο οποίος είναι ο κυριότερος αντίπαλος του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί στις προεδρικές εκλογές του επόμενου έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom