Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Μην τολμήσει κανένας κι απλώσει χέρι στο Γιώργο Δώνη

Είναι ο μόνος Ελληνας που έκανε επιτέλους μια αντρίκια δήλωση

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν στις δηλώσεις του ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του και τόνισε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ελληνικό κράτος είναι ένα μπουρδέλο. Για το ματς ο προπονητής του Ατρόμητου τόνισε ότι ήταν στημένο και σκηνοθετημένο τέλεια.
«Το ματς ήταν μια παρωδία. Στημένο και καλά σκηνοθετημένο. Δυστυχώς ζούμε σε ένα κράτος μπουρδέλο και το ποδόσφαιρο μας είναι μπουρδέλο και αυτό. Είναι ντροπή οι παίκτες να τρώνε ξύλο από τον κόσμο του αντιπάλου», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μπράβο στον προπονητή του Ατρόμητου που δεν μάσησε τα λόγια του και ντροπή στους δημοσιογράφους της ΝΕΤ που μας ζήτησαν δέκα φορές συγνώμην για όσα είδαμε (μα αυτή είναι η δουλειά της τηλεόρασης,να δείχνει τα γεγονότα!) ενώ στην πραγματικότητα ήθελαν να αποδοκιμάσουν το Δώνη,που δεν κατάφεραν να λογοκρίνουν στον αέρα αλλά δεν το τολμούσαν στα φανερά.
Μετά τα όσα συνέβησαν απόψε στο ΟΑΚΑ θα είναι η μεγαλύτερη υποκρισία να στείλουν το Δώνη στον αθλητικό δικαστή ή τον εισαγγελέα και να καταπιούν αμάσητη την καμήλα που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στο 92' κι ενώ το γήπεδο είχε γεμίσει από οπαδούς της ΑΕΚ ο ανεκδιήγητος διαιτητής Κάκος πολύ σωστά διέκοψε το παιχνίδι που είχε ακόμα 7' σύμφωνα με τις καθυστερήσεις που ο ίδιος είχε υποδείξει (9')!
Τότε πλημμύρισε ο αγωνιστικός χώρος από τους οπαδούς που επιτέθηκαν στους παίκτες του Ατρόμητου,έσπαγαν πινακίδες,κάμερες και ξήλωναν τα δίκτυα.Το σκορ ήταν 3-0 υπέρ της ΑΕΚ με το πρώτο γκολ τουλάχιστον 1 μέτρο οφσάιντ.Ολως παραδόξως το ματς δεν ξανάρχισε ποτέ και πως θα μπορούσε άλλωστε με τόσους "επιστήμονες" στον αγωνιστικό χώρο αλλά βγήκαν όλοι μετά από αρκετή ώρα για την απονομή του Κυπέλλου μιας αναμέτρησης που δεν τελείωσε ποτέ.
Τι συνέβη στα αποδυτήρια,ποιες διαβουλεύσεις έγιναν και ποιοι έπεισαν τον Κάκο να κλείσει το φύλλο αγώνος;

Οι παίκτες του Ατρόμητου χειροκρότησαν ειρωνικά τη διαιτητική τετράδα μόλις βγήκε από τα αποδυτήρια για να πάει στο χώρο απονομής, ενώ ο Σαρμιέντο ξέσπασε σε λυγμούς και δεν ήθελε να πάρει το μετάλλιό του!

Ακρως αποκαλυπτικός ήταν και ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος για όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια, μετά την εσπευσμένη λήξη του αγώνα…

«Εμείς ξέρουμε ότι παίζαμε το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Δεν καταλάβαμε τι έγινε όταν μπήκαν οι οπαδοί μέσα. Προσπαθήσαμε να προστατέψουμε τους παίκτες και τους εαυτούς μας. Πήγαμε πίσω από τον πάγκο όταν ξαφνικά είδαμε τον Μπαζίνσκι και τον Δάρλα να τρέχουν προς το μέρος της εξέδρας που ήταν οι οικογένειές μας, οι γυναίκες και τα παιδιά μας, γιατί οπαδοί της ΑΕΚ πυροβολούσαν με όπλα για φωτοβολίδες!

Μπήκα στα αποδυτήρια για να ρωτήσω τον κ. Κάκο αν έχει λήξει το ματς. Απορημένος και ο ίδιος μου είπε πως «Όχι, δεν έχει τελειώσει θέλει 8 λεπτά! Στη συνέχεια, κατέβηκε ο κ. Σπανός για να διευκολύνει και συναίνεσε στο να τελειώσει το παιχνίδι.

Θεωρώ ότι ήταν μια ειλλημένη απόφαση και απλώς ο κ. Σπανός διευκόλυνε, για να μην βάλει σε άμεσο κίνδυνο την αποστολή της ομάδας και τους ποδοσφαιριστές. Γι' αυτό προτίμησε ο κ. Σπανός να τελειώσει το ματς».






4 σχόλια:

αντωνης είπε...

Ο Δωνης πρεπει να τιμωρηθει γιατι δεν ξερει ελληνικα. Στα μπουρδελα υπαρχει και οργανωση και ταξη κτλ κτλ. Μακαρι να ηταν μπουρδελο και το ελληνικο ποδοσφαιρο και η χωρα.

Μπραβο του παντως για το θαρρος να πει τα πραγματα οπως εχουν on camera. Ειναι τελικα πολυ λιγοι οσοι θα το τολμαγαν αυτο.

Βεβαια δεν ξερω αν θα ελεγε τα ιδια αν ηταν σημερα ο προπονητης της ΑΕΚ, αλλά δεν εχει σημασια.

Καλη Πρωτομαγια Δημητρη & καλο μηνα!

KANTHAR0S είπε...

Τι να πω; Θλιβερό θέαμα. Κρίμα.

Υ.Γ. Σωστός ο Αντώνης.

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλημέρα και καλή Πρωτομαγιά επίσης Αντώνη μου!Εχεις δίκιο ο Δώνης έκανε ένα λάθος:στα μεν πραγματικά μπουρδέλα η τσατσά βάζει τάξη ενώ αντίθετα στα Κράτη οι τσατσάδες μόνο ανακατωσούρα προκαλούν.Για τον ίδιο το Δώνη,επειδή τον έχω συναντήσει κι από κοντά,έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι είναι ντόμπρο παλικάρι.Η μεγάλη υποκρισία θα είναι να πέσουν όλοι πάνω του να τον φάνε,ναι αυτοί που έκαναν απονομή σ' έναν αγώνα που δεν τελείωσε ποτέ!τέτοια κατάντια!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ φίλε Κωστή δεν είναι μόνο το θέαμα αλλά κι όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια για να θεωρηθεί λήξαν ένα παιχνίδι που δεν τελείωσε ποτέ και θα έπρεπε να είχε διακοπή.
Να είσαι καλά και καλή Πρωτομαγιά!

Read more: Go to TOP and Bottom