Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Αποκαλύψεις στη "ΔΙΚΗ" για δύο ύποπτα ματς!!! τα Ξάνθη-ΠΑΟ 3-2 και Γιάννενα-Καστοριά 1-2


ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ!

Nέες αποκαλύψεις στην τηλεοπτική "Δίκη" του Κυριάκου Θωμαϊδη στο Blue Sky.

Σύμφωνα με λεγόμενα του πρώην προέδρου της ΕΟΔ .Σ.Βοργιά και του δημοσιογράφου Μπ. Κατσούλη, δύο παιχνίδια του 2008, το ΠΑΣ Γιάννενα-Καστοριά 1-2 και το Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2 είναι ύποπτα για στήσιμο καθώς παίχτηκαν μεγάλα ποσά από την Ελλάδα σε εταιρεία της Μαλαισίας.

Ο κ. Βοργιάς είπε αρχικά: "Το 2008, στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννενα-Καστοριά, στο οποίο είχε νικήσει η Καστοριά με 1-2. Κάποιος από την Ελλάδα είχε παίξει 1.000.000 ευρώ σε εταιρεία της Μαλαισίας και κέρδισε 10.000.000 ευρώ. Υπάρχει και ένα παιχνίδι της Σούπερ Λίγκα την ίδια περίοδο. Ένας γιος παράγοντα είχε παίξει να χάσει η ομάδα του με 3-2 και κέρδισε. Δεν θέλω να πω ποιος ήταν ο γιος παράγοντα και ποιό το ματς. Αυτός είχε παίξει 1.500.000 ευρώ σε εταιρεία της Μαλαισίας και κέρδισε 13.500.000 ευρώ".

Λίγο αργότερα βγήκε στον αέρα, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Κατσούλης και είπε: "Ήταν η περίοδος που το σύστημα διερεύνησης των στημένων της UEFA δεν είχε εφαρμογή. Τα παιχνίδια που η UEFA διερευνά σαν στημένα είναι αυτά στα οποία χάνουν πολλά λεφτά οι εταιρείας. Το Ρεάλ-Μίλαν 2-3 για παράδειγμα δεν μπορεί να ελεγθεί σαν στημένο γιατί τα λεφτά δεν τα έχασαν η εταιρείες, τα έχασαν οι παίκτες.

Εδώ μιλάμε για δύο ελληνικά παιχνίδια του 2008 που παίκτηκαν υπερβολικά μεγάλα ποσά στην Μαλαισία. Το παιχνίδι ήταν το Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2. Παίχτηκαν 1.600.000 ευρώ και με απόδοση 8,5 κερδήθηκαν περίπου 13.000.000 ευρώ. Δεν ξέρω αν αυτός που τα έπαιξε ήταν παράγοντας. Το άλλο ματς ήταν το ΠΑΣ Γιάννενα-Καστοριά 1-2. Θυμάμαι ότι τότε ο κ. Κούγιας τα είχε βάλει με τον Σιντιμπέ.

Ήταν η περίοδος της υπόθεσης Βάλνερ. Μετά από εκείνο το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στην τρίτη θέση και δεν είχε ένομο συμφέρον να κυνηγήσει την υπόθεση Βάλνερ. Αν είχε νικήσει την Ξάνθη ή θα έπαιρνε πρωτάθλημα ή θα έμενε δεύτερος και θα είχε συμφέρον να κυνηγήσει την υπόθεση Βάλνερ και να το πάρει στα χαρτιά. Και νομίζω ότι θα την κέρδιζε την υπόθεση".

Τις αποκαλύψεις ουσιαστικά επιβεβαίωσε με παρέμβασή του στη "ΔΙΚΗ" ο Αλέξης Κούγιας:



"Πριν από εκείνο το παιχνίδι τα Γιάννινα ήταν αήττητα και πρώτα στην βαθμολογία. Και παίζαμε με την Καστοριά που ήταν τελευταία στην βαθμολογία. Παρά την εντολή μου στον κ. Χατζάρα, αυτός χρησιμοποίησε τον Σιντιμπέ.
Είχα δώσει εντολή, από τη στιγμή που ο Ζαφειρόπουλος ήταν υγιής, να παίζει μόνον αυτός. Είχα πει ό,τι και να γίνει, μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφές, να μην παίζει ο Σιντιμπέ, γιατί υπήρχαν υπόνοιες.
Είχα αργήσει να πάω στο ματς τότε και μπήκα στο γήπεδο με την έναρξη. Ρώτησα αν ήταν τραυματίας ο Ζαφειρόπουλος και αυτός μου είπε πως όχι και ο Χατζάρας του είπε να μείνει εκτός για να ξεκουραστεί.
Ο Σιντιμπέ δέχθηκε δύο γκολ από το ένα τέρμα στο άλλο. Μάλιστα, στο ένα γκολ επειδή η μπάλα πήγαινε πάνω του, έκανε στην άκρη και την άφησε να περάσει. Η μπάλα μπήκε σε αργή ροή. Βγήκε από το τέρμα για να μπει γκολ. Και μετά μας έλεγε πως δεν είχε καπέλο.
Εγώ αμέσως μετά βγήκα και έκανα δηλώσεις και είπα ό,τι είχε γίνει. Το μόνο που υποπτεύομαι είναι ότι έχει στηθεί το παιχνίδι. Ο κ. Χατζάρας είχε παραιτηθεί, είχε αναλάβει προς τιμή του την ευθύνη. Είχε πει πως δεν θέλει να το πιστέψει, αν και είχε γίνει ένας φοβερός καυγάς μεταξύ μας. Εγώ στοιχήματα δεν παίζω, αλλά είχα κάποιες υποψίες.
Θα πρέπει να μάθω αν υπάρχουν παραπάνω στοιχεία και αμέσως μετά θα κάνω όλες τις απαραίτητες κινήσεις".

 Η "ΔΙΚΗ" δημοσιεύει όσα on air ακούστηκαν, χωρίς απαραιτήτως να τα υιοθετεί.

Δείτε εδώ τα δύο επίδικα ματς Ξάνθης-ΠΑΟ και Ιωαννίνων-Καστοριάς.


http://dikisports.blogspot.com/2011/05/n_31.html

1 σχόλιο:

Damiao είπε...

Done, following on NB and Google, thank you so much for your kindness support, Carlos from Brazil

Read more: Go to TOP and Bottom