Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Επεισόδια στο Ηράκλειο πριν τον αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννενα !τραυματίες 2 Αστυνομικοί


Πετροπόλεμος και φωτιές στο Ηράκλειο - 2 τραυματίες αστυνομικοί

Ομάδες νεαρών πετούν πέτρες στις δυνάμεις της Αστυνομίας που βρίσκονται σε πολλά σημεία της πόλης ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννενα ενώ έχουν βάλει και φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.

Έκρυθμη είναι, αυτή την ώρα, η κατάσταση στο κέντρο του Ηρακλείου καθώς ομάδες νεαρών πετούν πέτρες στις δυνάμεις της Αστυνομίας που βρίσκονται σε πολλά σημεία της πόλης ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννενα. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, πριν από λίγο είχαμε και συμπλοκές...από τις οποίες τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί στους οποίους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Παράλληλα, άγνωστα άτομα έχουν βάλει φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στη Μάχης Κρήτης και την οδό Παναγιωτάκη.

Επί ποδός ΕΛΑΣ, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.
http://cretalive.gr

Επειδή μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει κακή προϊστορία η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ σήμερα στο Ηράκλειο είναι μεγάλη.Λέγεται ότι έχουν κατέβει στο νησί ΜΑΤ και από την Αθήνα!

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννενα έφτασε χθες στο Ηράκλειο, κάτω από άκρα μυστικότητα, αφού τις δύο ομάδες χωρίζει μία διαμάχη, που ξεκίνησε στα μπαράζ, το 2001, στην Ρόδο.

Ένα παιχνίδι, που συνδυάστηκε με τον υποβιβασμό των Ηπειρωτών, αλλά και τον τραυματισμό φιλάθλων του Πας Γιάννενα.

Η διαμάχη συνεχίστηκε τον Γενάρη, στα Γιάννενα, με τον τραυματισμό του Κρητικού τερματοφύλακα, Βεζυρίδη, από οπαδό του ΠΑΣ Γιάννενα,ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα.

Αν και η διοίκηση και οι Οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ απευθύνουν έκκληση στους φιλάθλους της Κρητικής ΠΑΕ να μην σημειωθούν έκτροπα, η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου έχει λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας τόσο εντός του γηπέδου "Θ.Βαρδινογιάννης" όσο και σε κάθε γωνιά της πόλης.

Στο Ηράκλειο έφτασαν και 2 διμοιρίες των ΜΑΤ από την Αθήνα, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις από το Ηράκλειο θα ενισχυθούν από διμοιρίες των Χανίων, του Ρεθύμνου και του Λασιθίου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17:15, στο "Θ. Βαρδινογιάννης" αν και η αστυνομία είχε ζητήσει να γίνει στο Παγκρήτιο Στάδιο, για ευνόητους λόγους.

Να σημειώσουμε ότι με νίκη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο ο ΠΑΣ Γιάννενα κατακτά και το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής εκτός από την άνοδο,που μαζί με τον Παναιτωλικό έχουν εξασφαλίσει από την προηγούμενη Κυριακή.Σε διαφορετική περίπτωση και εφ' όσον ο Παναιτωλικός κερδίσει στην Ηλιούπολη στέφεται αυτός πρωταθλητής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom