Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Διάλυση των συνδέσμων τώρα και 2 χρόνια εκτός Ευρώπης


Γράφει ο Γιώργος Καραμέρος

Χθες ήταν οι «οπαδοί» της ΑΕΚ. Πριν κανα δύο μήνες οι «οπαδοί» του Ολυμπιακού (ντράπηκα ως Ολυμπιακός στο ντέρμπι. Δεν ξαναείδα ούτε στην TV ματς του Ολυμπιακού) και του ΠΑΟΚ. Τα ίδια και του Παναθηναικού και του Άρη. Αλητεία υπάρχει παντού.

Από μικρός θυμάμαι να «λυπούνται και να καταδικάζουν όλοι» και στο τέλος να βγαίνει και ο ο Αντωνιάδης ως πρόεδρος των ποδοσφαιριστών να λέει τα δικά του και μετά το έργο να επαναλαμβάνεται. Είχανε φτιάξει και μια ΔΕΑΒ (Διαρκής επιτροπή καταπολέμησης της βίας) για να κονομάνε από τις συνεδριάσεις και η ζωή κυλούσε ωραία. Τώρα ο Αντωνιάδης δεν είναι πρόεδρος του ΠΣΑΠ αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι στη θέση τους.

Ο Γιώργος Ορφανός στο μόνο σωστό που έκανε μετέτρεψε τα αδικήματα χουλιγκανισμού σε ιδιώνυμα (φυλακή χωρίς αναστολή και για 10 μέρες ποινής) και ο διάδοχός του Γιάννης Ιωαννίδης το κατήργησε γιατί πήγαινε να κόψει πίτες σε συνδέσμους και του την έπεφταν οι οργανωμένοι που «είχαν καρντάσια στη ψειρού».

Δολοφονήθηκε ο Φιλόπουλος και πάλι δεν άλλαξε τίποτα.

Σήμερα με τον Γερουλάνο να ξέρει μόνο από γκολφ και τον Μπιτσαξή να θέλει αλλά να μην τον αφήνουν, το ποδόσφαιρο έχει περάσει μεταξύ άλλων στα χέρια «χοντρών χυδαίων» όλων των αποχρώσεων.

«Είστε ομάδα γειτονιάς» υπογράφει σε ανακοίνωση του για τον Ατρόμητο ο κ. Αδαμίδης της ΑΕΚ (τρίζουν τα κόκκαλα του Μπάρλου). «Είναι μπουρδέλο» λέει ο Δώνης που σαν παίκτης του ΠΑΟ και προπονητής της ΑΕΚ δεν έλεγε κουβέντα για το «μπουρδέλο».

Υπάρχουν τέσσερεις λύσεις άμεσες αλα ΔΝΤ για να τελειώσει αυτή η αηδία που λεγεται ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο της κασέτας και της βίας.

*Επαναφορά του ιδιώνυμου για τις πράξεις αθλητικής βίας.
*Διάλυση όλων των συνδέσμων. (Γιαφκες είναι 8 στους 10)
*Καμμία συμμετοχή στις ευρωπαικές διοργανώσεις για 2 χρόνια
*Σκληρές ποινές κεκλεισμένων των θυρών για τις ομάδες που παρανομούν

Υ.Γ.: Εδώ θέλει Θάτσερ όχι παίξε γέλασε. Θα σας πω μόνο πως η Τσέλσι στα χρόνια του πενταετούς αυτοαποκλεισμού των Άγγλων από την Ευρώπη είχε περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου του Στανφορντ Μπριτζ ηλεκτροφόρα σύρματα. Τέτοια ήταν η κατάσταση. Στα άγρια θηρία όλα επιτρέπονται. Έτσι και εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom