Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου



Κέντρο Υγείας ΦΑΝΤΑΣΜΑ. Ο αγώνας συνεχίζεται
«Οι ασθενείς δεν πηγαίνουν στο Κ.Υ. καθώς γνωρίζουν από πριν ότι δεν υπάρχουν γιατροί. Κάτι που μας επιβεβαίωσαν και τα άτομα της επιτροπής αγώνα που έχουν αποκλείσει το θυρωρείο του Κ.Υ. (φώτο 1) για να μην γίνεται η πληρωμή των 5 ευρώ. Όπως μας είπαν «τι να έρθει να κάνει εδώ ένας ασθενής. Ποιον γιατρό να βρουν;».

Οι μαθητές του ΓΕΛ Πάρου λένε «Αν δεν είσαι μορφωμένος είσαι εκμεταλλεύσιμος»
«Η υγεία και η παιδεία είναι τα βασικά αγαθά για να αναπτυχθεί μία κοινωνία. Αν δεν έχει υγεία, τότε, δεν μπορεί να ζήσει! Αλλά και χωρίς παιδεία, δεν μπορεί να ζήσει. Όταν δεν καταλαβαίνεις κάποια πράγματα δεν μπορείς και να δημιουργήσεις κάποια άλλα πράγματα. Άρα, αυτά τα δύο είναι βασικά πράγματα για έναν άνθρωπο. Υγεία και παιδεία. Η υγεία για την σωματική του ακεραιότητα και η παιδεία για την ψυχική του ακεραιότητα».

Νέα αρχή για τον τουρισμό της  Αντιπάρου
«Τα μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης υποστήριζαν μία διαφορετική σύνθεση της τουριστικής επιχείρησης. Εντύπωση προκάλεσε ότι ενώ ζητούσαν «ένα πιο μικρό και ευέλικτο σχήμα» πρότειναν συγχρόνως εκπροσώπηση από περισσότερους επαγγελματικούς κλάδους. Σύμφωνα πάλι με «κύκλους» που πρόσκεινται στην πλειοψηφία «ο κ. Ν. Μαριάνος πρότεινε ένα διοικητικό συμβούλιο που θα το «ήλεγχε» η μειοψηφία».

Σχέδιο αστικής ανάπλασης Παροικιάς
«Το σχέδιο αφορά τη δημιουργία υπερτοπικού πόλου έλξης στο παραλιακό μέτωπο του οικισμού Παροικιάς από την Εκατονταπυλιανή έως το αγροκήπιο. Το συνολικό ποσό της ανάπλασης ανέρχεται στα 4.150.000 ευρώ».

Καθημερινές ιστορίες τρέλας
«Συγκεκριμένα, συμπολίτης μας έχει διαπιστώσει καθυστέρηση ανάπτυξης του παιδιού του. Προσπαθώντας φέτος τον χειμώνα να δει που υπάρχει το πρόβλημα πηγαίνει το παιδί του στην Α' παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών».

«Πεθαίνοντας για την Αλήθεια» μία σπουδαία ταινία ενός αληθινού φίλου της Πάρου
«Ο Νίκος Μεγγρέλης είναι δημοσιογράφος εγνωσμένου κύρους με θητεία άρτιου επαγγελματικού επιπέδου σε εφημερίδες και τηλεόραση. Οι συνάδελφοι του δημοσιογράφοι αναγνωρίζοντας την αξία του τον έχουν αναδείξει σε αξιώματα στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ενώ έχει διατελέσει και σε αξιώματα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων. Αγαπά πολύ την Πάρο και με κάθε ευκαιρία την επισκέπτεται και μένει στο νησί μας για μεγάλα χρονικά διαστήματα επιθυμώντας να είναι μέρος της κοινωνίας της».

Διαμαρτυρία Σφαλαγκάκου
«Την έντονη διαμαρτυρία του εξέφρασε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Αντιπάρου κ. Π. Σφαλαγκάκος για τη μη ενημέρωσή του για τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 30/3».

Ψίθυροι... οι «ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟΙ»
«Πας στο Κ.Υ. Πάρου; (Χα - χα, να γελάσω τώρα;). Γιατρός ορθοπεδικός δεν υπάρχει. Άντε και σηκώνεις λοιπόν από το κρεβάτι τον Κεμπάμπη και του λες «τρέχα, πονάω». Θα έρθει λοιπόν. Και που θα βγάλεις τώρα ακτινογραφία; Ε; Τι; (Δεν έχουμε μηχάνημα είπαμε. Χάλασε;). Πας στην Αθήνα καμαρωτός - καμαρωτός για ακτινογραφία!».

Εκδήλωση της ΝΔ
«Η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Πάρου - Αντιπάρου διοργανώνει σήμερα 2 Απριλίου χοροεσπερίδα στο κέντρο «Σκανδάλης» στην Αλυκή».

Μια ήττα μετά από 4 χρόνια...
«Πάντως την περασμένη Κυριακή η ομάδα κορασίδων της Σύρου δέχθηκε να αγωνιστεί στο ανοιχτό γηπεδάκι της Μάρπησσας. Επίσημος αγώνας σ' αυτό το ιστορικό ανοιχτό γήπεδο είχε να γίνει 4 χρόνια! Ο αγώνας ήταν ντέρμπι πρωτοπόρων και συγκέντρωσε περίπου 100 φίλους του αθλήματος που απέδειξαν ότι υπάρχει στην Πάρο κοινό για το άθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom