Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Aνεστάλη η έκδοση των "Αποκαλύψεων"


Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, πριν από λίγο, ανακοίνωσε στους εργαζομένους των «Αποκαλύψεων» την αναστολή έκδοσης της εφημερίδας ενώ από εδώ και πέρα μένει να ξεκαθαριστεί το τοπίο σχετικά με τις αποζημιώσεις που πρέπει να δοθούν.

Οι πληροφορίες επέμεναν το τελευταίο διάστημα για την εξέλιξη αυτή ενώ και ο ίδιος ο Κοτρώτσος πριν από μια εβδομάδα είχε (σχεδόν) προαναγγείλει την αναστολή έκδοσης.

Ο εκδότης της εβδομαδιαίας εφημερίδας επικαλέστηκε, σήμερα το απόγευμα, στους εργαζομένους την άσχημη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον χώρο των ΜΜΕ ενώ ισχυρίστηκε ότι η οικονομική κρίση για την εφημερίδα ήταν αξεπέραστη αναφέροντας μάλιστα ότι ο χρόνος μέτραγε αντίστροφα από τον περασμένο Σεπτέμβριο.
πηγή

1 σχόλιο:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Καλημέρα Δημήτρη μου.

Όπως βλέπεις δεν είναι υποκειμενική μου άποψη ότι αυτή η σελίδα είναι μια καθαρή Πηγή ενημέρωσης. Κι άλλοι φίλοι το λένε !!!!
Τι να πούμε Τι , Δημήτρη μου ???. Ένα καζάνι που βράζει είναι ο κόσμος μας. Με κορυφαίο το γεγονός της Ιαπωνίας που αποτελεί σοβαρή απειλή θανάτου για εκατοντάδες χιλιάδες Ιάπωνες αλλά και για πάρα πολλά μέρη του πλανήτη μας. Με καταστροφικούς πολέμους στην Μέση Ανατολή και που ξέρεις και που αλλού επωάζονται ? Με οικονομικές καταστροφές και πτωχεύσεις ολοκλήρων κρατών . Με έκρυθμες κοινωνικές κρίσεις και πολιτικές αστάθειες .Με εντυπωσιακή έκτωση Αξιών και Αρχών.
Με την Ελλάδα στη δίνη όλων αυτών των γεγονότων πως μπορεί κανείς μας να αποστασιοποιηθεί και να μείνει απ’ έξω απ’ όλα αυτά νηφάλιος και περιχαρακωμένος στον κόσμο του ,ακόμη και αν θεωρεί ότι τον έχει γερά και με ασφάλεια οικοδομήσει σε προσωπικό επίπεδο.? Κανείς σώφρων άνθρωπος δεν μπορεί να το δει έτσι εκτός αν είναι αλλού......
Η επίδραση του κλίματος που επικρατεί είναι διάχυτη παντού και χωρίς να το επιδιώκουμε επηρεάζει προσωπικά τον καθένα μας. Για έναν προσεκτικό παρατηρητή είναι εύκολο να το αντιληφθεί μέσα από ατομικές αντιδράσεις συμπεριφορών κι εκδηλώσεων.
Τουλάχιστον ας προσπαθούμε να διατηρούμε ,όσο γίνεται ,μιαν καλή ή τουλάχιστον ελεγχόμενη Υγεία γιατί αλλιώς τούτο το δύσκολο ταξίδι δεν βγαίνει......

Νάσαι καλά Δημήτρη μου. Μια από τις «χαρές» που δεν χάθηκαν ακόμη είναι και η διαδικτυακή μας φιλία.
Φιλιά στην Σταυρούλα σου .

Read more: Go to TOP and Bottom