Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ψωμιάδης - Καμένος μιλάνε για πραξικόπημα και πολιτική δίωξη (βίντεο)




Η "επανάσταση" ξεκίνησε αναπάντεχα. Επίκεινται διακομματικές συμμαχίες και με άλλους παρανόμους πολιτικούς για την καταπολέμηση της "πολιτικής δίωξης".
Τι έχουν να δουν τα μάτια μας ακόμη....
Ρε Καμμένε, καλά το πήγαινες ως τώρα. Ενάντια στα λαμόγια, ενάντια στο ΔΝΤ.... τώρα και τον Πανίκα.
Τι είδους κολοτούμπα είναι αυτή;
ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Καλημέρα Δημήτρη φίλε μου.

Σε διάβασα πάλι αναδρομικά (από χτες δηλαδή) και θα συμφωνήσω και με το σχόλιό σου.
Πράγματι γίνονται σοβαρές "ζυμώσεις" πράματα και θάματα τόσο στο προσκήνιο αλλά και στο παρασκήνιο, είμαι σίγουρη, της πολιτικής ζωής του τόπου μας. Έχω δε την αίσθηση ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα είναι προγεγραμμένα και ο Θεός ξέρει πως θα τα διαχειριστούν όλοι αυτοί που είναι μέσα στο παιχνίδι.

Όσο για τα...φρουτάκια, μα είναι στα καλά του ο άνθρωπος; Έχει βέβαια ένα απαλλακτικό. Η φυγόκεντρος δύναμη του οικονομικού στροβίλου που διευθύνει, τον πέταξε έξω .Δεν εξηγείται αλλιώς με ποια λογική ενισχύει την ροπή του Έλληνα πολίτη στον τζόγο το καταστροφικό αποτέλεσμα του οποίου είναι πασίγνωστο και διαχρονικό. Περιουσίες αλλά και ζωές έχουν χαθεί στο βωμό του τζόγου, σε αναζήτηση του εύκολου κέρδους. Συμμερίζομαι με ειλικρίνεια την δυσκολία του να διαχειριστεί τα οικονομικά της χώρας αλλά αυτή η επιλογή του είναι απαράδεκτη .
Τώρα τι πάει να στηθεί με τον απόγονο Ν.Α.Παπανδρέου και τον ενενηντάχρονο Μίκη μας ,; Τίποτα δεν αποκλείεται .
Κατακαημένε Μίκη !!!!

Σ΄ευχαριστώ για την στήριξη Δημήτρη μου και συμφωνώ με την άποψη εμείς να κάνουμε αυτό που υπαγορεύει η Ψυχή μας. Αλλά όταν η πηγή έμπνευσης στερεύει από πού να αντλήσει κανείς δύναμη ; π.χ. Παλεύω τώρα εδώ και μέρες κάποιες αναρτήσεις και δεν τις δημοσιοποιώ γιατί δεν με καλύπτουν τελικά . Άσε που έχω την αίσθηση ότι ο κόσμος κουράστηκε. Δεν τον ενδιαφέρει πλέον, τα προσπερνά τέτοια θέματα όταν έχει να παλέψει ανατροπές και αναποδιές τεράστιες στην καθημερινότητά του. .
Εν αναμονή της επόμενης μέρας Δημήτρη μου. Γιατί θα υπάρξει «Αύριο» δεν μπορεί να μην υπάρξει.

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου πάντα μετά από μια καταστροφή ο Φοίνικας αναγεννάται!
Το ερώτημα είναι εμείς θα προλάβουμε αυτή την αναγέννηση γιατί δεν τη βλέπω στο εγγύς μέλλον.Από την άλλη είναι το γαμώτο της αδικίας και της κοροϊδίας:και τα μικρά παιδιά έχουν πλέον πεισθεί πως κάποιοι λεηλάτησαν τα δημόσια ταμεία!Ε,λοιπόν ούτε ο διάολος δεν δέχεται το παιχνίδι της απαλλαγής που μας παίζουν.Επίσης δουλεύαμε από το πρωί ως το βράδυ και μας παρακρατούσαν πριν ακόμα πληρωθούμε τις εισφορές στα Ασφαλιστικά ταμεία!Ε,δεν μπορεί τώρα να σου λένε δεν υπάρχει σάλιο.με ποιό δικαίωμα ρε κύριε άγγιξες ξένα λεφτά βγαλμένα με ιδρώτα και αίμα πολλές φορές.Δεν συγχωρούνται Λυγερή μου αυτά τα εγκλήματα,ούτε ξεχνιούνται.Τι να πρωτογράψω;Διάβασες τώρα ότι το Αρεταίειο και το Αιγινητείο κατέβασαν ρολά.που πάμε τελικά;
Αντε να μη σε φορτώνω άλλο καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!

Read more: Go to TOP and Bottom