Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Σταματήστε τον πόλεμο στην Κερατέα.Να φύγουν σήμερα κιόλας οι δυνάμεις κατοχής


Δείτε αυτό το βίντεο από την κατεχόμενη για 4 μήνες τώρα Κερατέα.
Εκατό και πλέον μέρες πολέμου ζουν οι άνθρωποι!
Στην Ελλάδα του 2011 το ίδιο το κράτος πολεμάει τους πολίτες του για να μπει μια ακόμα "χούφτα δολάρια" στις τσέπες συγκεκριμένων φίλων της!

Δείτε επίσης την αλόγιστη σπατάλη εκατομμυρίων ευρώ που γίνεται κόντρα σε κάθε λογική,καταπατώντας αποφάσεις της Δικαιοσύνης.Εφαρμόζουν μεθόδους Γκεστάπο,μετέρχονται κάθε μέσον για να επιβάλλουν τη δημιουργία του ΧΥΤΥ στην Κερατέα!
Ποιος θα προστατέψει τους κατοίκους της Κερατέας από τους άνδρες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη;
Ποιος θα μας σώσει από τους προστάτες μας;
Δεν ξέρουμε,ούτε και μας ενδιαφέρει,γιατί ο Τέρενς Κουίκ και το κανάλι του Γιώργου Κουρή προβάλουν με θέρμη το καθημερινό μαρτύριο των αγωνιζόμενων κατοίκων.
Η ουσία είναι ότι η πραγματικές συνθήκες κατοχής  που επικρατούν στην Κερατέα είναι πλέον γνωστές  στο πανελλήνιο και όχι μόνο.Κανένας πια δεν μπορεί να επικαλεστεί άγνοια,ούτε και να νίψει τας χείρας του για ό,τι κι αν συμβεί!
Κύριε Παπουτσή αποσύρετε σήμερα κιόλας τις δυνάμεις των ΜΑΤ και πείτε και στους εργολάβους να εκκενώσουν το εργοτάξιο.Ας ψάξει ο κύριος Ραγκούσης,αφήνοντας κατά μέρος τις δηλώσεις "πάση θυσία",να βρει άλλες λύσεις για Χώρο Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων λαμβάνοντας υπ' όψην του σημαντικά κριτήρια όπως:τη σύσταση και κλίση του εδάφους,το υπόβαθρο, τον υδροφόρο ορίζοντα,την πρόσβαση στο χώρο κ.λ.π.

4 σχόλια:

Γραφεας Πεζικου είπε...

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ!ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ..... ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ" ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ",ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑ!.......

αντωνης είπε...

Προσυπογραφω Δημητρη.
Καλο Σ/Κ

:)

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλημέρα αγαπητέ Χριστόδουλε!
Μακάρι να μας ακούσουν και να τελειώσει αυτό το αίσχος.
Να είσαι καλά,καλή Κυριακή!

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλημέρα Αντώνη,καλή Κυριακή επίσης και καλή λευτεριά!

Read more: Go to TOP and Bottom