Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Γιατί η κυρία Χριστοφάκη-Πάγκαλου κάνει έκπτωση 70% στη νέα αγωγή της;


Xτές έγινε γνωστό από το zougla.gr ότι η κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη-Πάγκαλου με αγωγή της απαιτεί αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ από την κυρία Ελευθερία Ψυχογιού,κάτοικο Σαρωνίδας,για τα όσα είπε στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου.
Η κυρία Χριστοφάκη θεωρεί ότι τα λεχθέντα θίγουν την τιμή και την υπόληψή της και διαχωρίζει τη θέση της από τις πολιτικές επιλογές και ενέργειες του συζύγου της.Εκλαμβάνει μάλιστα την αναφορά κυρία Παγκάλου για το πρόσωπό της ως απαξιωτική!Γράφει επί λέξη στην αγωγή της:"η εναγόμενη σκοπίμως αναφέρθηκε σε μένα με το επώνυμο του συζύγου μου βουλευτή και Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης  (Παγκάλου) με σκοπό να με απαξιώσει,να με ευτελίσει και να πλήξει την προσωπικότητά μου"!!!
Εκείνο που μας εκπλήσσει είναι ότι αυτή τη φορά η κυρία Χριστοφάκη κοστολογεί την τιμή και την υπόληψή της μόνο 300.000 ευρώ.
Να θυμίσουμε ότι στις 2/11/2010 η κυρία Χριστοφάκη είχε καταθέσει αγωγή στον 25χρονο φοιτητή Βαγγέλη Μυτιληναίο απαιτώντας 1.000.000 ευρώ,πάλι για προσβολή της προσωπικότητας,της τιμής και της υπόληψής της.
Πέρα από τη μανία των αγωγών που φαίνεται να διακατέχει την κυρία Αντιπροέδρου (όχι Παγκάλου!!!) διαπιστώνουμε και μια τεράστια έκπτωση στην αξία της τιμής και της υπόληψής της που φτάνει στο 70%!
Επειδή στο χωριό μας λένε:η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά σ' τον που την έχει! κι επειδή ποτέ δεν καταλάβαμε πως αποτιμάται σε χρήμα η ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα θέλαμε όποιος γνωρίζει να μας το εξηγήσει.Επίσης πως γίνεται σε διάστημα μόλις πέντε μηνών να κοστολογεί κάποιος τις ηθικές του αξίες με απόκλιση 700.000 ευρώ;


Η αγωγή κατά της κυρίας Ψυχογιού στις 13/4/2011



Η αγωγή κατά του κυρίου Μυτιληναίου στις 2/11/2010

5 σχόλια:

ElenaG είπε...

αναφέρθηκε σε μένα με το επώνυμο του συζύγου μου βουλευτή και Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης (Παγκάλου) με σκοπό να με απαξιώσει,

Το ακούσαμε και αυτό!
Βρε Δημήτρη μου εσύ που ξέρεις πολλά από ποτε είναι απαξιωτικό να σε προσφωνούν με το επίθετο του συζύγου;

Τέρμα! τώρα που το έμαθα ας τολμήσει κάποιος να με αποκαλέσει κ Γεωργίου!
...μαύρο φίδι που τον έφαγε!

zeidoron dtsoukas είπε...

Ελενά μου προφανώς από τις 13 Απριλίου που κατέθεσε η κυρία όχι Παγκάλου την αγωγή της!Μεταξύ μας πήρε χαμπάρι κι αυτή τον άντρα της!!!
Για την έκπτωση δεν μου γράφεις τίποτα όμως.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ κυρία Γεωργίου!

marianaonice είπε...

Φαντάσου μέχρι κι αυτή κατάλαβε ότι το Πάγκαλος τείνει να γίνει μία κακή ιδιότητα πλέον κι όχι όνομα... χαχχαα!
Τώρα γιατί έκανε έκπτωση 70% από την προηγούμενη αγωγή της κατά του ανεπάγγελτου θεωρώ φοιτητή?
Μα γιατί υπάρχει κρίση Ζει μου και η κυρία όχι Παγκάλου, θέλει να μας δείξει ότι κατανοεί τα προβλήματα του λαού σε αντίθεση με το σύζυγό της που διαρκώς διατυμπανίζει "ότι μαζί τα φάγαμε"!
Καλό σου βράδυ!
:))

zeidoron dtsoukas είπε...

Μαριάννα μου θα αναγκάσει και τον Μπαμπινιώτη τώρα η κυρία όχι Παγκάλου να κάνει καινούργια έκδοση και να συμπεριλάβει το όνομα του συζύγου της στις πιο αισχρές βρισιές!
Ούτε συ όμως μου απαντάς στο πως αποτιμάται σε χρήμα η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.Πως τα υπολογίζουν δηλαδή;Πόσο πάει η προσωπικότητα,πόσο η τιμή και πόσο η υπόληψη;Κι αν κάποιος δεν έχει τιμή μπορεί να έχει υπόληψη στην κοινωνία;Είχε μαλλιάσει η γλώσσα της μανούλας μου να μου λέει "η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά σ' τον που την έχει"!
Να είσαι καλά,καλή Κυριακή να έχεις!

marianaonice είπε...

Υπάρχει νόμος Ζει μου που πράγματι αποτιμά με χρηματική ικανοποίηση την ηθική βλάβη που παθαίνει κάποιος όταν προσβληθεί η προσωπικότητά του. Το ποσό της χρηματικής ικανοποίησης ορίζεται με εύλογη κρίση του δικαστηρίου λαμβάνοντας υπόψη του την κοινωνική και οικονομική κατάσταση των διαδίκων καθώς και το βαθμό του πταίσματος του υπαίτιου που έκανε την προσβολή.
Φυσικά εφόσον κριθεί ότι υπήρξε προσβολή της προσωπικότητας και δεν νομίζω ότι όταν κάποιος σε αποκαλεί με το επώνυμο του συζύγου έχει δόλο να σε προσβάλει. Αυτό βέβαια είναι ένα άλλο θέμα στην αγωγή της συζύγου του Πάγκαλου που ελπίζω ότι οι δικαστές θα το κρίνουν σωστά, αν και τίποτε δεν αποκλείεται πια σ' αυτό τον κόσμο που ζούμε...
Όλα παίζονται από τη στιγμή που θα σε σύρει κάποιος έστω και άδικα στα δικαστήρια... ποτέ δεν είναι βέβαιο ότι θα βρεις το δίκιο σου.
Αυτό νομίζω πια όλοι μας το έχουμε διαπιστώσει. Και όπως και ο εισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης κ. Φλωρίδης είπε στο Κεντρί, "πληρώνουν όσοι δεν έχουν διασυνδέσεις με πολιτικούς και ισχυρούς".
Άρα ο νοών νοήτω γι' αυτό ας ευχηθούμε καλή τύχη στην κα Ψυχογιού!
Καλό σου βράδυ και πάλι...
:)))

Read more: Go to TOP and Bottom