Σάββατο 9 Απριλίου 2011

"Το 67% του Παριανού πληθυσμού είναι καλυμμένο ιατρικά"!!!το υπόλοιπο ας πάει...

Διαβάστε στα ΝΕΑ Πάρου - Αντιπάρου που κυκλοφορούν


Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σύρου είπε: Καλυμμένη η Πάρος ιατρικά!!!
«Σε κάποια στιγμή της συνάντησης η κ. Γιόκο Νταμ προφανώς απογοητευμένη από τα όσα άκουγε τού είπε: «εδώ είναι τρίτος κόσμος. Πεθαίνουν οι άνθρωποι». Στη συνέχεια είπε «σας έχω βαρεθεί» και έφυγε. Τότε ο διευθυντής του νοσοκομείου Σύρου, προς έκπληξη όλων γύρισε και είπε: «Μπορεί να σας ακούγεται μπακαλίστικο, αλλά το 67% του Παριανού πληθυσμού είναι καλυμμένο ιατρικά!».

Γ. Βρούτσης: «Τα νησιά μας βιώνουν την απαξίωση»
«Οι Νεοδημοκράτες στην Πάρο έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τους Νεοδημοκράτες σε όλη την Ελλάδα. Είναι άνθρωποι που βιώνουν την κακή οικονομική κατάσταση, τα θέματα της ανεργίας και τη δύσκολη συγκυρία. Έχουν την αγωνία για την αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης».

Γ. Πλακιωτάκης: «Υπάρχει ζήτημα κατάθλιψης»
«Τελικά, δεν μου κάνει και τόσο εντύπωση... Πάντως αφού μου το λέτε, πιστεύω ότι πρέπει να το αναδείξουμε και κοινοβουλευτικά αυτό το θέμα!».

Γιορτή ανταλλαγής σπόρων
«Στόχος της εκδήλωσης είναι να υπάρχει η δυνατότητα να συνεχίσει η Πάρος να καλλιεργεί και να επιλέγει φυτά που προσαρμόζονται καλύτερα στις τοπικές συνθήκες και ανάγκες της».

Πολύ σοβαρό θέμα με υπόνοια διαπλοκής. Καταγγελία εναντίον της διοίκησης του Δήμου κατηγορείται ότι παραπλάνησε το δημοτικό συμβούλιο
«Με την έννοια αυτή, αν ισχύουν τα όσα καταγγέλλει ο εμπορικός σύλλογος, τίθεται πολύ σοβαρό θέμα, αφού εμφανίζεται η διοίκηση του Δήμου να έχει πει σκόπιμα ψέματα προκειμένου να υφαρπάξει τις θετικές ψήφους για να αδειοδοτηθεί το συγκεκριμένο κατάστημα».

Κίνδυνος να κλείσει ο «Θησέας»; Διαμαρτύρεται η «Λαϊκή Συσπείρωση»
«Ένα παρόμοιο πρόβλημα υπάρχει στην Πάρο με το Κέντρο πρόληψης «Θησέας» που ουσιαστικά «ανήκει» σε τρεις φορείς (Υπουργείο Εσωτερικών, ΟΚΑΝΑ, ΚΕΔΚΕ)».

Χρονιά για να ξεχαστεί! Μήλος - Νηρέας 2-0
«Πάντως να σημειώσουμε ότι οι παίκτες του Νηρέα ήταν και φέτος ήρωες καθώς έβγαλαν την χρονιά με μικρό ρόστερ. Όσο άντεχε ο «κορμός» των 6-7 παικτών στο πρώτο γύρο η ομάδα ήταν στις ψηλές θέσεις. Όταν κουράστηκαν και προστέθηκαν οι τραυματισμοί η ομάδα κατάρρευσε στους αγωνιστικούς χώρους».

Ψίθυροι... που «ράπτουν»
«Ποιο γνωστό λαμόγιο της Πάρου που χρωστά σε όσους μιλούν Ελληνικά, που μεταπηδά από δημοτικό συνδυασμό σε δημοτικό συνδυασμό, που γλύφει εκεί που έφτυσε, σιτίζεται ως ορφανό με χιλιάδες ευρώ από πρόεδρο φορέα;».
http://fileleutheros.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom