Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Κι όμως υπάρχουν κλέφτες μέσα στη Βουλή!Θύμα τους η Ντόρα



“Ποντικός” φαίνεται πως υπάρχει μέσα στην Βουλή. Άγνωστος έκλεψε το πορτοφόλι της Ντόρας Μπακογιάννη και όχι μόνο...

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη έπεσε θύμα ληστείας μέσα στην Βουλή και συγκεκριμένα στο καφενείο του κοινοβουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό έγινε τις ημέρες που στην Βουλή ψηφιζόταν ο προϋπολογισμός του 2011.

Η κ.Μπακογιάννη πήγε στο καφενείο για τον καφέ και τα καθιερωμένα πηγαδάκια μεταξύ των βουλευτών. Φεύγοντας όμως από το καφενείο διαπίστωσε πως το πορτοφόλι της είχε κάνει φτερά. Ενημέρωσε την αστυνομία της Βουλής για το περιστατικό. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μια δημοσιογράφος του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ έχει πέσει θύμα ληστείας μέσα στην Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομο υπεράνω πάσης υποψίας. Δεν πρόκειται για βουλευτή αλλά ούτε και για υπάλληλο της Βουλής!

Πάντως δεν γνωρίζουμε τι είχε μέσα στο πορτοφόλι της η κ.Μπακογιάννη αλλά δεν μπαίνει εύκολα κανείς μέσα στο κοινοβούλιο.
http://www.newsit.gr/

4 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

...............

zeidoron dtsoukas είπε...

Είδες Ρίκη μου βρέθηκε άνθρωπος να κλέψει το Μητσοτακέικο και σου κόπηκε η μιλιά!

ephee είπε...

Είδες Ντόρα πως είναι να σε κλέβουν;
Ε, φαντάσου ένα τέτοιο να σου συμβαίνει κάθε μέρα για πολλά χρόνια..
(Στενοχωρήθηκα τώρα, μην το γελάτε.. είναι τραγικό!)

zeidoron dtsoukas είπε...

Σα δεν ντρέπεσαι να κοροϊδεύεις την κοπέλα Εφη μου!Τη ρώτησες αν είχε άλλα για να βγάλει το μήνα;Είχε και τα γεννητούρια του κόμματος!Αστα δύσκολοι καιροί στο Μητσοτακέικο!

Read more: Go to TOP and Bottom