Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Απίστευτη ιστορία εκβιασμού του Aρχηγού ΓΕΣ και συλλήψεις


Σε μια μαξιλαροθήκη -σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες του Crimes on air- με άπλυτα ρούχα είχε κρυμμένο το λάπτοτ του ο απόστρατος Συνταγματάρχης του Πεζικού, που τις τελευταίες ημέρες μέσω διαδικτύου ξεκίνησε πόλεμο λάσπης σε βάρος του μάχιμου Αρχηγού του Στρατού Φραγκούλη Φράγκου. Ο Συνταγματάρχης -όπως αποκάλυψε το Crimes on air- εξαπέλυε ύβρεις τόσο για τον Αρχιστράτηγο [φωτο] αλλά όσο και για την πτυχιούχο κόρη του Ευτυχία ότι δεν έχει δήθεν τα προσόντα για να κάνει εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση. Ο απόστρατος έκανε σε ιστιολόγιό του αισχρές αναρτήσεις για το πρόσωπο του Αρχηγού που μια ζωή υπηρέτησε τις Ειδικές Δυνάμεις στην πρώτη γραμμή. Ο δράστης της συκοφαντικής δυσφήμησης κατηγορείται και για εκβιασμό αφού φέρεται να ήταν αυτός που απείλησε τρεις φορές τον Αρχηγό στο κινητό του τηλέφωνο και του ζητούσε να του αποσπάσει χρήματα. Ο απόστρατος αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του στη Γλυφάδα με αποτέλεσμα ο Διοικητής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μάνος Σφακιανάκης, να χρειαστεί παρουσία εισαγγελέα να ανοίξει με τους άνδρες του την πόρτα με τρυπάνι και να τον συλλάβουν. Ο Συνταγματάρχης κρατείται στη ΓΑΔΑ και αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Κόρη Στρατηγού της Ελληνικής Αστυνομίας -όπως αποκαλύπτει το Crimes on air- είναι η συνεργός του Συνταγματάρχη καθώς αντίστοιχες υβριστικές αναρτήσεις γινόταν και από το διαμέρισμά της στο Περιστέρι. Η γυναίκα δεν βρέθηκε στο σπίτι της και όπως φαίνεται διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον Συνταγματάρχη ο οποίος είναι διαζευγμένος. Η κόρη του Στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ είναι καθηγήτρια σε ΙΕΚ και με την εμπλοκή της ο πατέρας της δεν είχε καμία απολύτως σχέση. Η αισχρή επίθεση στον αξιόμαχο Αρχηγό Στρατού Φράγκο
Φραγκούλη δεν ήταν τυχαία αφού εκδηλώθηκε την παραμονή του Αγίου Νικολάου και λίγες ώρες πριν το κρίσιμο ταξίδι του Αρχιστράτηγου στην Άγκυρα [φωτο] όπου και είχε κρίσιμες επαφές για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης στον Έβρο.
Eύσημα  απηύθυνε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος στον Διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μάνο Σφακιανάκη. Ο υπουργός το μεσημέρι κάλεσε προσωπικά στο γραφείο του τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή και τον συνεχάρη για την ηλεκτρονική ανίχνευση του "Μπλόγκερ" απόσταρτου Συνταγματάρχη που στο πρόσωπο του Αρχηγού του ΓΕΣ δυσφημούσε με αναρτήσεις ολόκληρο το στράτευμα. Η εκτίμηση του "Μπένι" στον Φραγκούλη Φράγκο είναι δεδομένη και ο υπουργός τον θεωρεί ως τον πλέον κατάλληλο όταν θα έρθει η ώρα να αναβαθμίσει και σε Αρχηγό ΓΕΕΘΑ.
http://crimesonair.blogspot.com/

Διαβάστε σχετική ανάρτηση και στο fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια: