Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Η "τρομοκρατία" και πάλι στο προσκήνιο ή "κάτι παραπάνω";


Δυο μέρες πριν τη μαύρη επέτειο της δολοφονίας (6 Δεκεμβρίου 2008) του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου  εμφανίστηκε ο από μηχανής Θεός "τρομοκρατία" για ν' αλλάξει την ατζέντα της επικαιρότητας.Σε διάφορα σημεία της Αττικής ξεφυτρώνουν γιάφκες με πλούσιο οπλισμό,οι δε συλλήψεις και προσαγωγές αυξομειώνονται από κανάλι σε κανάλι.
Στο περιθώριο τα εργασιακά και τα οικονομικά θέματα,ως δια μαγείας έπαψαν να μας απασχολούν.Στο ντούκου και η μάζωξη της ΓΣΕΕ και η απόφαση του Νομάρχη να λειτουργούν τα καταστήματα και τις Κυριακές.Ολη η χώρα κρεμασμένη από τα παράθυρα των 8 όπου όλοι οι επαΐοντες είχαν πιάσει στασίδι από τις 5 το απόγευμα για να μας εξηγήσουν τ' ανεξήγητα από το μέτωπο της "τρομοκρατίας"!
Αλλά να λέει ο Μήτρος κι άλλα η Καραμήτρου κι από την Καισαρείας ο πρόεδρος να ωρύεται:
"πολλά τα όπλα,πολλές οι χειροβομβίδες,πολλά τα εκρηκτικά"!!!
Μα κυρ-Πάνο μου αν είναι τόσα πολλά που λες τότε δεν πρόκειται για "τρομοκρατική" οργάνωση αλλά για λαθρέμπορους όπλων,που στα διαλείμματά τους εκτελούσαν και κανένα συμβόλαιο για να μη νιώθουν άχρηστοι!
Για την ιστορία βρέθηκαν: 3 υποπολυβόλα εκ των οποίων τα 2 SCORPION,7 εννιάρια πιστόλια (τύπου CLOCK, CZ, BAIKAL),ένας σιγαστήρας,γεμιστήρες,εκατοντάδες φυσίγγια,4 χειρομβοβίδες,50 κιλά εκρηκτικά ANFO,200 κιλά εκρηκτικά TNT και 3 Καλάσνικοφ.
Παρεμπιπτόντως οι πληροφορίες λένε πως όλοι οι συλληφθέντες ήταν γνωστοί στις αρχές,δυο δε εξ' αυτών είχαν επικηρυχθεί με το ποσό των 600.000 ευρώ!!!Επίσης τα τσακάλια των ειδήσεων μας ενημέρωσαν ότι και οι γιάφκες ήταν υπό παρακολούθηση αλλά δεν είχε προκύψει κάτι.
Σε απλά Ελληνικά οι αρχές ήξεραν τα πάντα αλλά περίμεναν το κατάλληλο τάιμινγκ για να κάνουν ντου.
Τώρα αν πρόκειται για τους "Πυρήνες",για τη "ΣΕΧΤΑ" ή τη "ΧΕΣΤΑ" οι γνώμες διίστανται αλλά όλοι συμφωνούν πως πρόκειται για "Κάτι Παραπάνω"!Ο από μηχανής Θεός "τρομοκρατία" και πάλι στο προσκήνιο με συγκεκριμένο ρόλο ή όντως "κάτι παραπάνω";

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μια μερα ολα θα αποκαλυφθουν!
το θεμα ειναι οτι τους πιασανε!
και το οτι εσεις ενοχληστε
ψαξτε το...

δεν ειναι υγιες!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ φίλε Ανώνυμε το άρρωστο σ' αυτή την ιστορία είναι ότι υπάρχουν τρομοκράτες στη χώρα μας το 2010!
Δεν σας προβληματίζει αυτό;Ούτε το ότι κάθε τόσο πιάνουν τους "τρομοκράτες" αλλά η "τρομοκρατία" είναι εδώ και σκοτώνει κατ' επιλογήν;
Για σκεφτείτε το,πως γίνεται άραγε;

blackbedlam είπε...

Καλησπέρα
Υγιές δεν είναι, το ότι δεν έχουν αποκαλυφθεί οι ένοχοι της βομβιστικής ενέργειας στην Μαρφίν, έτσι να δικαιωθούν 4 αθώες ψυχές.Δεν είναι υγιές ότι οι άνθρωποι ήταν κλειδωμένοι και αυτό προκύπτει, από την έκθεση της επιτροπής ελέγχου.
Υγιές δεν είναι ότι δεν έχουμε ακούσει τίποτα για την βομβιστική ενέργεια και τον θάνατο του στενού συνεργάτη του Υπουργού της Προστασίας του Πολίτη (μην μου πείτε ότι δεν είναι για γέλια.Ακου ασφάλειας του Πολίτη) του μεγάλου χρυσοχοϊδη.Και υγιές δεν είναι και αστείο μοιάζει ένα αστείο εφιαλτικό.Μήπως θυμόσαστε τις δηλώσεις του, μήπως θυμόσαστε την χρονική στιγμή που έγιναν αυτές οι "Τρομοκρατικές" ενέργειες;Και σε περίπτωση, υγιής δεν είναι η πολιτική που ακολουθήται σε βάρος ενός ολόκληρου λαού.
Δεν είναι υγιής,η προσπάθεια της εξαθλίωσης και του αφανισμού μας.
Ντροπή μας.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Black Bedlam τα είπες όλα και συμφωνώ απολύτως!
Το σπουδαιότερο είναι πάντα η χρονική στιγμή που έρχεται στο προσκήνιο η τρομοκρατία.Από εποχής 17Ν μέχρι και σήμερα επιλέγεται πάντα το τάιμινγκ.
Να είσαι καλά,καλή Κυριακή!

ephee είπε...

Η μεγαλύτερη απόδειξη πως ξέρουν ήδη ποιοι είναι οι "τρομοκράτες" και που κρύβονται, με ποιους επικοινωνούν κλπ, είναι πως η γιάφκα του Πειραιά (αν δεν κάνω λάθος) ήταν υπό παρακολούθηση από το 2009..
Αλλά προφανώς τότε δεν υπήρχε λόγος για ντόρο και στάχτη στα μάτια..