Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Δίωξη για Εσχάτη Προδοσία κατά της Κυβέρνησης

ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠO ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ
Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.
Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.
Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «ανθρωποειδή υπό κατηγορία για εσχάτη προδοσία». Αυτός είναι ο «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν.
Αυτός είναι ο πυθμένας της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.
Δημ. Αντωνίου

Σημ.Ζείδωρον:Στις 18 Ιουνίου 2010 γράφαμε εδώ για τη μήνυση του Χαλκιδαίου γιατρού Δημήτρη Αντωνίου κατά των Βουλευτών και του ΔΝΤ και σχολιάζαμε:"Μπράβο στο γιατρό που τόλμησε να κάνει αυτό που θα 'πρεπε όλοι μας να είχαμε πράξει.Θέλουμε να πιστεύουμε πως εκ παραδρομής δεν περιλαμβάνεται στη μήνυση το όνομα της κυρίας Μπακογιάννη κι αυτή ψήφισε τα μέτρα!
Κύριοι Δικαστές η καυτή πατάτα πέρασε στα χέρια σας!Για να δούμε πως θα τη χειριστείτε;"
Σήμερα ο κύριος Αντωνίου έκανε την παραπάνω ανάρτηση στο μπλογκ του μιλώντας για θρίαμβο και ιστορική μέρα αφού κινήθηκε η διαδικασία ποινικής δίωξης για εσχάτη προδοσία.Μακάρι να πρόκειται για παραπομπή σε δίκη των ενόχων κι όχι για απλή προκαταρκτική  εξέταση που άμα ολοκληρωθεί θα μπει στο αρχείο με βούλευμα,όπως γίνεται συνήθως.
Πιστεύουμε πως υπάρχουν ακόμα δικαστές σ' αυτή τη χώρα και πως η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της χωρίς κωλύματα και τρικλοποδιές  στα γραφειοκρατικά γρανάζια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: