Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Εργατικό ατύχημα με 8 τραυματίες στο Λαύριο

Εκρηξη σημειώθηκε σε υποσταθμό της ΔΕΗ στο Λαύριο σήμερα το πρωί,8 εργαζόμενοι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου με πρόβλημα στα μάτια και αναπνευστικά επίσης.
Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί .Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έγινε μια μικρή έκρηξη σε ένα διασταλτικό υλικό στο οποίο περιείχε αέριο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στα μάτια τέσσερα άτομα ενώ άλλοι τέσσερις φαίνεται να το έχουν εισπνεύσει.
Και τα 8 άτομα σύμφωνα με υπεύθυνο στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου, όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες, φέρουν τραύματα στα μάτια από τα αέρια και από μαζούτ ενώ κανείς δεν διατρέχει κίνδυνο.

2 σχόλια:

blackbedlam είπε...

Καλή μέρα.
Φίλε μου Ζείδωρε,δεν θυμάμαι στην ζωή μου να λέω την καλημέρα μου και ταυτόχρονα να αναρωτιέμαι για το αν μπορούν οι μέρες μας πια να είναι καλές.Αλλά καλήμέρα από καρδιάς.Ας κοιτάξουμε λοιπόν αυτά τα παιδιά,τα δικά μας παιδιά στα μάτια,να δώσουμε την υπόσχεση ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είναι καλες οι δικές τους μέρες και να μπορούμε να τα κοιτάμε στα μάτια χωρίς ντροπή.
Για ρίξε και μια ματιά σε μένα, υπάρχει ένα μπάνερ αν σε βρίσκει σύμφωνο δικό σου είναι, κάνε χρήση και διέδοσέ το.
Αντε βρε καλημέρααααα.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή ΒΒ πολυ σωστά όλα όσα γράφεις και αναδημοσίευσα.Η μόνη ένσταση πως η απεργία αύριο θα είναι ανέκδοτο αν απόψε ψηφιστεί ο νόμος,που θα ψηφιστεί.Μια απεργία διαρκείας θα ήταν πιστεύω καλύτερη λύση και κάποιοι θα ανησυχούσαν.Τώρα με μια μέρα κατόπιν εορτής τι θα βγει;
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Read more: Go to TOP and Bottom