Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Τι παιχνίδια παίζουν ο Λοβέρδος και τα παπαγαλάκια του;


Τελικά ποιοι παίζουν στην πλάτη των Ελλήνων εργαζομένων και συνταξιούχων;
Και τι ακριβώς παιχνίδια παίζουν;Τι θέλουν να πετύχουν,την ψυχολογική μας εξόντωση;
Ολη τη βδομάδα ο υπουργός εργασίας,ο Γιώργος ο Αυτιάς και λοιποί ευυπόληπτοι πολίτες μας πήραν τ' αυτιά με την κινδυνολογία τους για συντάξεις πείνας στο 48% του μισθού,τονίζοντας πως ο υπουργός δίνει τη μάχη του για το καλύτερο.
Ερχεται σήμερα το Κυριακάτικο Βήμα κι ανατρέπει όλη αυτή την παπαρολογία με τη δημοσίευση επιστολής του Ολι Ρεν ο οποίος ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν ζητήθηκε να κοπούν οι συντάξεις στο μισό και παρακάτω: « ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ. Δεν κόβουμε τις συντάξεις στο μισό. Οι χαμηλές και μεσαίες συντάξεις θα έχουν ποσοστό αναπλήρωσης από 65% ως 80%, καθώς πέραν 
της αναλογικής θα λαμβάνουν και τη βασική σύνταξη»!
Αν το δημοσίευμα του Βήματος είναι αληθές και ειλικρινή τα όσα γράφει ο επίτροπος στην επιστολή του τότε προκύπτει τεράστιο θέμα με τον κύριο υπουργό εργασίας και τις μπλόφες του που διαδίδει αριστερά και δεξιά δια της γνωστής παπαγαλίστικης μεθόδου.
Γιατί όλα αυτά τα ψέματα,γιατί η κινδυνολογία,η παραπλάνηση κι ο ξεσηκωμός του κόσμου;
Που ακριβώς στοχεύει ο κύριος Λοβέρδος,γιατί τον ανέχεται  ο πρωθυπουργός;
Αν θέλει να στρέψει τον κόσμο προς την ιδιωτική ασφάλιση δεν έχει παρά να το πει στα ίσα!
Ομως να ξέρει κι αυτός κι όσοι τον στηρίζουν πως τα χρήματα που έχουμε καταβάλει ως εισφορές όλα αυτά τα χρόνια θα τα απαιτήσουμε μέχρι δεκάρας.
Ας αφήσει τις μπλόφες κι ας αρχίσει να ψάχνει να βρει πόρους να γεμίσει τα ταμεία,αλλιώς να πάει σπίτι του να παίζει με τα νεύρα και την υπομονή των δικών του.

3 σχόλια:

Xeimwniatikh.liakada είπε...

Να στο πω εγω με μια λεξη? Β ρ ω μι κ α !

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Λιακάδα πάρα πολύ βρώμικα!
Παίζει ακόμα και το σενάριο να μας τρομοκρατήσει με τις μεγάλες περικοπές ώστε μετά να τους πούμε κι ευχαριστώ αν τις κόψουν κατά 20% ή 30%!Να είσαι καλά καλή εβδομάδα!

xeimwniatikh.liakada@gmail.com είπε...

Μας προετοιμαζουν για τα χειροτερα ...λες..χμ Οκ. Εχουν σκεφτει οτι κι αυτος ακομα ο Νεοελληνας που εχει μνημη ψαριου, οταν του πειραξεις την τσεπη "βγαινει απο τα ρουχα του" ? Eγω γιατι τους βλεπω να φευγουν νυχτα ;;;
Kι ο ΛΟβερδος με το μισοκακομοιρο υφος ..δεν πειθει! Ισα ισα το υφος του επιβεβαιωνει οτι σαφως λεει ψεματα!

Read more: Go to TOP and Bottom