Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Καταλληλότερος κι αυτοδύναμος ο ...ΚΑΝΕΝΑΣ



Οι Μegaλοεκδότες και Megaλοεργολάβοι άρχισαν τις δημοσκοπήσεις κι έβγαλαν αυτοδύναμο τον ...ΚΑΝΕΝΑ!!!
Πολύ γρήγορα τους απογοήτευσε ο Γιωργάκης!

6 σχόλια:

ΑNOULI είπε...

Δεν έδωσα βάση ποτέ σε δημοσκοπήσεις, για να είμαστε ειλικρινείς! Αλλά δεν ξέρω ....αν γίνουν εκλογές τώρα , δεν νομίζω ότι θα καταψηφιστούν τα δύο μεγάλα κόμματα!!!!Σκέψου τι έχει γίνει σε βάρος των πολιτών-εργαζόμενων!!!! Θα πρεπε να είναι αρνητικά τα ποσοστά αυτά ...αλλά......
Καλό μεσημέρι να χεις και ο χρόνος θα δείξει!

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου δολοφόνησε την Εργασία. Στεγνά και στυγνά.
Ούτε δωσίλογοι πρωθυπουργοί κατεχομένων χωρών τόλμησαν να καταργήσουν τις συντάξεις. Ο κ. Παπανδρέου τις εξαέρωσε.
Ούτε φασιστικές κυβερνήσεις τόλμησαν να πειράξουν τις αποζημιώσεις. Ο κ. Παπανδρέου τις κατέκοψε.
Μόνον ο Πινοτσέτ, ο Φράνκο κι ο Μουσολίνι τόλμησαν να απελευθερώσουν τις απολύσεις. Το ίδιο τόλμησε και ο γιος του Ανδρέα.
Ο κ. Παπανδρέου είναι πλέον τόσο χρήσιμος στην Ελλάδα, όσον ήταν στον Αχιλλέα η φτέρνα του...
*****
Με ένα κύμα-τσουνάμι-ευφημισμών που κρατάει απ' την εποχή Σημίτη, οι κυβερνώντες και τα πρόθυμα παπαγαλάκια τους, συγκαλύπτουν με την κομιλφώ ρητορική τους (κυρίως μέσω των πλείστων εκ των ΜΜΕ) τη μεγαλύτερη Υβριν όλων των εποχών: τον συνειδητό ανασκολοπισμό της χώρας - της Ελλάδας!
Με πομφόλυγες περί «όπεν γκόβερμεντ» και «ηλεκτρονικών βιογραφικών», στην πραγματικότητα έθεσαν την πατρίδα υπό κατοχήν και τώρα προχωρούν σπρώχνοντας τους απλούς επί σφαγήν.
Οχι μόνον εξαπάτησαν το Κοινοβούλιο για να υπερψηφισθεί το Μνημόνιο (με τη βοήθεια των αχρείων πατριδοκοκάπηλων του ΛΑΟΣ), αλλά τώρα μεΠροεδρικό Διάταγμα ο κ. Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου υπερφαλαγγίζει (πάλι) τη Βουλή κι επιβάλλει με το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» μέτρα επαίσχυντα, που ούτε ο τελευταίος κουίσλινγκ σε διατεταγμένη υπηρεσία γκαουλάιτερ θα τολμούσε. Λες και η Ελλάδα κυβερνάται πλέον από μια εξωθεσμική παρέα, αρεστή στον πριγκηπάδελφο Νικολάκη.
Αφού ο κ. Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου προκάλεσε ο ίδιος κρίση δανεισμού της χώρας, και αφού στη συνέχεια πήρε επαίτης (με κωμικές μπλόφες) τους δρόμους της Εσπερίας, διασύροντας τους Ελληνες ως τεμπέληδες κι ανεπρόκοπους, αφού μας οδήγησε στην απομείωση της εθνικής κυριαρχίας, βάζει τώρα την Εργασία πάνω στο κρεβάτι του Προκρούστη και τη βιάζει.
Ο άνθρωπος, γύρισε τη χώρα πίσω στην εποχή των κολίγων
Αυτός ο πρωθυπουργός-ανδρείκελο των Δυνατών και του ΔΝΤ φέρεται σαν να 'χει χάσει η χώρα πόλεμο.
Με επικοινωνιακές κουτοπονηριές (βλέπει «φλασιές ανάκαμψης» ο συνεντευξάκιας Λοβέρδος κι ύστερα στήνει την Εργασία στα έξι βήματα) αυτή η κυβέρνηση έχει μπει απ' την αρχή της στου κακού τη στράτα,
αυτήν που έχει αναγορεύσει σε μονόδρομο, οδηγώντας τη χώρα στον όλεθρο.
Με εκβιασμούς (του τύπου: δεν θα πάρουμε την επόμενη δόση απ' το πακέτο στήριξης) προχωρούν σε αλλεπάλληλους βιασμούς. Χήρες, ορφανά, δημόσιοι υπάλληλοι, εργάτες -οι πάντες βιάσθηκαν, πλην λαμογίων και Κλαζομενίων.
Μεγάλη υπόθεση οι Κλαζομένιοι - είναι αλήθεια ότι πολλοί εξ αυτών, που στο άκουσμα λέξεων όπως «εργατική τάξη», «πατρίδα» ή «παράδοση» έβγαζαν φλύκταινες, άνοιξαν τον δρόμο στον Σημίτη, στον Καραμανλή και τώρα στον Γιωργάκη, για να υποδουλώσουν τον λαό και να καθαιρέσουν το αυτεξούσιον της χώρας.
Με (αυτούς τους τρομερούς) ευφημισμούς, αλληλολειχόμενοι μετ' «ευπρεπείας» στα ΜΜΕ κι από τα ΜΜΕ, κάνοντας αβάντα στους «νταβατζήδες» και υψώνοντας πάντα επικριτικό το δάκτυλο στον λαό, αλάλιασαν τη δημοκρατία, έκαναν κουρέλι το Σύνταγμα, περιήγαγαν τους εργαζόμενους σε καθεστώς σκλαβιάς και κατέβασαν τον πολιτισμό των ανθρώπων σε επίπεδα μεσημεριανάδικων ή επιδοτούμενων λακεδοβαλέδων...
Ο κ. Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου προϊόν και ο ίδιος της παρακμής που κατατρύχει τη χώρα απ' την εποχή του πατέρα του, ευδόκησε να πάρει εναντίον της μέτρα που μόνον τύραννοι ή εγκάθετοι ξένων Επικυρίαρχων θα επεδίωκαν.
Μένει να αποδειχθεί αν ο λαός (όπως κι οι άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί) θα σκύψει το κεφάλι για να αποκεφαλισθεί ή αν θα τους «πάρει με τις πέτρες»...

Βάσσια είπε...

Είμαι πολύ περίεργη να δω όταν τον "κανέναν" αποφασίσουν να τον κάνουν "κάποιο"...... μα πάρα πολύ περίεργη.

Ζυμώσεις, ίντριγκες, αποχωρήσεις, βέλη, κααρφώματα.... έχουν πλάκα....

Καλησπέρα :-)

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Anouli πιστεύω ότι όλες οι δημοσκοπήσεις είναι μαγειρευτές κι έχουν συγκεκριμένο σκοπό που βγαίνουν.Ζω 35 χρόνια στην Αθήνα και δεν έτυχε ποτέ να ερωτηθώ για κάτι!
Τυχαίο;Δεν νομίζω που λέει και η γνωστή διαφήμιση.
Καλό απόγευμα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε πολύ σωστά όσα γράφεις μόνο που μας κρύβεις ότι είναι μέρος του σημερινού άρθρου του Στάθη στην Ελευθεροτυπία!
Εμείς εδώ συνηθίζουμε να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι!
Να είσαι καλά,καλό απόγευμα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Βάσσια μου δεν πιστεύω να εκπλαγείς αν ο Κανένας μας προκύψει "Κάποια";
Καλό απόγευμα!

Read more: Go to TOP and Bottom