Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Συνελήφθησαν δυο ληστές και αναζητείται τρίτος στα Ανω Ιλίσια

Συντονισμένοι άψογα οι δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν να συλλάβουν δυο ληστές στα Ανω Ιλίσια.


Τέσσερις μηχανές απέκλεισαν την περιοχή μεταξύ των οδών Γαλήνης και Βακτριανής στο ύψος της πλατείας του Ευξείνου Πόντου και τους συνέλαβαν μπροστά στον αριθμό 103 της οδού Αβύδου.
Αυτή την ώρα διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τρίτου ατόμου που φέρεται να συμμετείχε στην απόπειρα ληστείας η οποία ευτυχώς αποφεύχθηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ. 
Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για Γεωργιανούς που επιχείρησαν να μπουν σε διαμέρισμα επί της Γρηγορίου Αυξεντίου 116.Για "κακή" τους τύχη έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες,οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν οι επίδοξοι ληστές άρχισαν να τρέχουν στην μεγάλη ανηφόρα της Ινδού κι έτσι εγκλωβίστηκαν κοντά στην πλατεία του Ευξείνου Πόντου.

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Πέρασε καμιά μέρα χωρίς μια-δυο ληστείες στην Αττική ;
Που φτάσαμε;
Καμιά δεκαπενταριά χρόνια πριν είχα πάει στο Γιοχάνεσμπουργκ στην Νότιο Αφρική στο σπίτι μιας εξαδέλφης λίαν ευκατάστατης.
Την πρώτη βραδιά όταν ετοιμαζόμαστε για ύπνο την είδα να περιφέρεται στο σπίτι με μιαν αρμαθιά κλειδιά ,να κατεβάζει κάτι σαν σιδερένια ρολά και να απομονώνει τις κρεβατοκάμαρες.
Απόρησα ! Γιατί όλα αυτά; την ρώτησα.
-Παίρνομε προφυλακτικά μέτρα για την ζωή μας μην μπει κανένας μαύρος την νύχτα και μας σκοτώσει στον ύπνο....μου απάντησε.

Ποιος να μου τόλεγε ότι θα ερχόταν καιρός στην Ελλαδίτσα μας να βάλω κάγκελα φυσαρμόνικες στα μπαλκόνια μου του β ορόφου...για ασφάλεια…
Ο φόβος βλέπεις φυλάει τα έρμα...

Καλό σου απόγευμα

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου δυστυχώς εμείς το ζήσαμε πριν δυο χρόνια,όταν μπουκάρισαν στο σπίτι!Από τότε πήραμε περισσότερα μέτρα αλλά ήσυχοι δεν είμαστε!
Εχουν αγριέψει πολύ τα πράγματα και δεν βλέπω πως μπορεί να σταματήσει αυτό το κακό.Ανα πάσα στιγμή είμαστε έρμαια κακοποιών είτε στα σπίτια μας είτε στο δρόμο.Ο Θεός να βάλει και 'δω το χέρι του!
Καλό βράδυ να έχεις!

Read more: Go to TOP and Bottom