Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

O Μπαρμπανίκος στη wordpress μετά το κλείσιμο που του επέβαλε η GoogleΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: “Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΥ ‘ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΑΤΙ”

“ΜπαρμπαΝίκος” Από μικρή ηλικία, πάντα είμαι  σε πόλεμο με τους μασόνους και τον σιωνισμό. Ποτέ δεν λογαριάζω τη δύναμή τους για να φοβηθώ. Αναπτύσω τις δικές μου δυνάμεις έτσι, που να μπορώ να καταφέρω αντίστοιχα κι αν είναι δυνατόν, μεγαλύτερα χτυπήματα.


Ο αντίπαλος, είναι εχθρός με όλη τη σημασία της λέξης και είναι ύπουλος εχθρός, αλλά χέστης. Είναι χέστης, γιατί από τη φύση του και την εκπαίδευσή του, πάντα λογαριάζει πρωτίστως και πάνω απ’ όλα το χρηματικό κόστος κάθε ενέργειάς του. Έχει όμως και υπομονή και περιμένει τη στιγμή που θα πληρώσει λιγότερα ή τίποτα.
Η υπουλία τους στο πρόσωπό μου, είναι ημερολογιακά επιλεκτική. Όλα τους τα χτυπήματα εκδηλώνονται ή Χριστιανικό Πάσχα ή Χριστούγεννα με εορτολόγιο ΓΟΧ ή στα …γενέθλιά μου.
Το Ιστολόγιο http://avragioz.blogspot.com/ (ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ vs AVRAGIOZ) έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα τον κύκλο του. Εξ αρχής δέχθηκα άγριο πόλεμο για τις αποκαλυπτικές αναρτήσεις που ανέβαζα. Από τη πρώτη μου ανάρτηση ένιωθα συνέχεια την ανάσα των εβραιομασόνων και των μυστικών υπηρεσιών. Αμέσως με τη πρώτη ανάρτησή μου, ενώ είχα “κρυφή” τη ταυτότητά μου, ο πρώτος μαλάκας που επικοινώνησε μαζί μου σε 24 ώρες !!!!!!!! ήταν ο Γενικός Επιθεωρητής ΣΕΥΥΠ, Μιχαήλ Σαμπατακάκης. Επίσης, από τη πρώτη στιγμή, δύο μεγαλοδημοσιογράφοι, γνώριζαν τη πραγματική μου ταυτότητα στον …..”AVRAGIOZ”!!!!!
Γι’ αυτό έγραφα και ξαναέγραφα, να μη σκοτώνεστε για τη “προστασία” της ανωνυμίας των μπλόγκερς. Δεν υπάρχει.
Τους τελευταίους 6 μήνες η “κατάργηση” του http://avragioz.blogspot.com/ (ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ vs AVRAGIOZ) ήταν καθημερινό φαινόμενο, αλλά με απλές κινήσεις ανακτούσα το προφίλ e-mail και μετά του ιστολογίου. Το σιωνιστικό-ναζιστικό χτύπημα που δέχθηκα στα γενέθλιά μου (18-6-2010) ήταν πολύ ισχυρό και πούστικο. Δεν περιορίστηκαν στο ιστολόγιο και στη συνδεδεμένη με αυτό διεύθυνση e-mail (avragioz@gmail.com), αλλά μου χτύπησαν και την τελείως ανεξάρτητη διεύθυνση e-mail (arvanitis.a.nikolaos@gmail.com), στην οποία είχα σημαντικά αρχεία διευθύνσεων.
Παρ’ ότι ήξερα, ότι τέτοια χτυπήματα είχαν δεχθεί από την google-gmail-blogger και άλλοι χρήστες, προσπαθούσα να κρατήσω χαμηλούς τόνους, γιατί είχα συνηθίσει τη συγκεκριμένη φόρμα εργασίας.
Τώρα οι προσανατολισμοί μου άλλαξαν ριζικά. Ακόμα και να μου ξαναδώσουν τους λογαριασμούς  δεν θα επανέλθω στα google-gmail-blogger. Προσωρινά θα λειτουργώ από το WordPress και πιθανόν αργότερα να δημιουργήσω σελίδα χωρίς εξαρτήσεις. Μέχρι να συνηθίσω το στυλ του WordPress θα υπάρχουν καθυστερήσεις, γιατί πολλά εργαλεία του ακόμα δεν τα ξέρω. Επίσης έχω αρκετή δουλειά και χρειάζομαι για να ξαναμαζέψω διευθύνσεις ιστολογίων και e-mails.
Ακόμα δεν ξέρω αν αυτή θα είναι και η μόνιμη διεύθυνση αναρτήσεων – Θα δούμε – Ο ΜπαρμπαΝίκος είναι, προς το παρόν, ΕΔΩ.
ΚΑΛΑ  ΜΠΛΟΓΚΑ  ΑΔΕΛΦΙΑ
Ο  ΑΓΩΝΑΣ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
H διεύθυνση είναι http://arvanitis.wordpress.com/

1 σχόλιο:

zeidoron dtsoukas είπε...

Μπαρμπανίκο καλημέρα και καλορίζικος στη wordpress!
Χρόνια Πολλά να τα εκατοστήσεις,πάντα με υγεία.
Αστους να βαράνε κάποια στιγμή θα καταλάβουν πως το διαδίκτυο είναι ανεξάντλητο και ουδέν κρυπτό υπό τον ήλιο πια!Καλή δύναμη λοιπόν για τη συνέχεια!

Υ.Γ.:Χτες έκλεισαν αρκετά ιστολόγια στη Google μεταξύ των οποίων και το δικό μου και μου ζήτησαν κινητό τηλέφωνο για να μου στείλουν κωδικό επαλήθευσης.Πράγμα που έκανα και αυτομάτως μου έστειλαν τον κωδικό και άνοιξε το blog.
Mάλιστα κάπου έγραφε η Google πως αναγκάστηκε να κλείσει το λογαριασμό μου γιατί παρατηρήθηκε “ύποπτη δραστηριότητα” χωρίς να εξηγεί τι εννοεί!