Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Αυτό το Κιόσκι είναι δικό μας και της Νανάς



Κάτω τα Χέρια από το Κιόσκι!
και … εννοούμε βεβαίως,
τη ραδιοφωνική εκπομπή  της NET 105,8 που μας κρατάει συντροφιά ( κάθε βράδυ 22¨00-24¨00  εκτός Σαββάτου και Κυριακής)
Μετά απο την τελευταία δική της ανάρτηση και τα σχόλια που διάβασα  στην ιστοσελίδα της εγώ  ένιωσα την ανάγκη να πάρω  θέση , να σταθώ στο πλευρό της και να διαμαρτυρηθώ στην ΕΡΤ
Καλώ λοιπόν όλους εσάς που κείμενα σας έχουν  φιλοξενηθεί στην εκπομπή,
όλους εσάς που μας διαβάζετε   καθώς και
όλους όσους ακούνε  συστηματικά ή περιοδικά την εκπομπή ,
να διαβάσετε την επιστολή διαμαρτυρίας και να την υπογραψετε μετά ,
πατώντας ΕΔΩ ή   επάνω στη φωτογραφία της δεξιά στη μπάρα,
για να  ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ  ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑς ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ  ΝΑΝΑ     &
ΝΑ  ΜΗΝ  ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ
ΝΑ  ισοπεδωσουν και το ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΟΣΚΙ οπως και τόσα άλλα στη ζωή μας!

θα  χαρώ ιδιαίτερα να δω στο πλευρό  μας σε αυτη την προσπάθεια  όλους εσας  και αν θέλετε και τους γνωστούς και φίλους  σας !
Σας φιλώ και   περιμένω ανταπόκριση .
ΝΑΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
———————————-
Υγ. Όποιος  επιθυμεί  μπορεί να φιλοξενήσει ο  μπανερακι πέρνοντας τον κώδικα
από τα δεξιά της σελίδας μου.
_______________________________________________________________
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Θέμα: Διατήρηση της εκπομπής « Κάτω από το Κιόσκι» με τη Νανά Τσούμα
Προς: κ. Γαμπρίτσιο
( Πρόεδρο και Διευθύνοντα
Σύμβουλο ΕΡΤ Α.Ε)
κ. Μπίτση
( Γενικό διευθυντή Ενημέρωσης
και Ειδήσεων )
κ. Ανδρικάκη
( Γενικό διευθυντή ΕΡΑ )
Κοινοποίηση : κ. Νανά Τσούμα
Αγαπητοί κύριοι,
αρμόδιοι ή συναρμόδιοι
Με αφορμή το επίσημο ιστολόγιο της κ. Τσούμα που αφορά την εκπομπή της στη ΝΕΤ , «Κατω από το Κιόσκι » και μετά από σχετικά σχόλια που γράφτηκαν εκεί, μια ομάδα φίλων- ακροατών της εκπομπής που έχουμε βήμα μέσα από ιστολόγια αποφασίσαμε να σας απευθύνουμε την επιστολή αυτή.
Μέσα από τον παρακάτω τρόπο και συλλογή υπογραφών, σας δείχνουμε την αντίδραση μας στα σχέδια περικοπής της προαναφερόμενης εκπομπής, γνωρίζοντας ότι μπορεί να μην σας αγγίξει , αλλά δεν είμαστε και διατεθειμένοι να αφήσουμε το θέμα να περάσει έτσι .
Είναι δικαίωμα σας να διαχειρίζεστε τα οικονομικά της NET 105,8 όπως εσείς νομίζετε και σύμφωνα με τις υπάρχουσες συνθήκες και να ζυγίσετε τη συνέχιση ή μη της συγκεκριμένης εκπομπής.
Δεν μπορείτε όμως, και δεν πρέπει στους δύσκολους και ευαίσθητους καιρούς των multimedia , να ρισκάρετε και να θυσιάζετε αβασάνιστα , ακολουθώντας τους τύπους και όχι την ουσία, τη δεύτερη σε ακροαματικότητα και μοναδική αυτή -στο είδος της- εκπομπή !
Δεν είναι λογικό να προχωρήσετε στην διακοπή ή την κατάργηση της αγνοώντας ότι πληρώνουμε σαν πολίτες κι εμείς τον οβολό μας στον κρατικό φορέα του ραδιόφωνου για κάτι που αρέσει …διασκεδάζει αλλά και ταυτόχρονα συμβάλλει στην καλλιέργεια και τη βελτίωση του πολιτισμικού μας επιπέδου…
Αλλά, τα ιδιωτικά, κανάλια με μεγάλη τους χαρά θα φιλοξενούσαν μια τέτοια εκπομπή.
Η εκπομπή αυτή έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο βασιζόμενη αποκλειστικά και μόνο στο προσωπικό ταλέντο και την επικοινωνιακή ικανότητα της κ. Τσούμα .
Στο παραδοσιακό κοινό της τελευταία προστεθήκαμε κι εμείς, οι χρήστες της νέας τεχνολογίας (διαδίκτυο, ιστολόγια κτλ) παρά το ότι ήταν πολύ εύκολο με ένα κλικ να μεταπηδήσουμε σε έναν άλλο ραδιοφωνικό σταθμό , αλλά μας κέρδισε η κ. Τσούμα με την εκπομπή της και νιώθουμε υποχρεωμένοι να επιμείνουμε στη διατήρηση της εκπομπής ως έχει.
Εσείς προτίθεστε να «κόψετε» την εκπομπή με το σκεπτικό ότι η κ. Τσούμα συνεργάζεται μαζί σας με σύμβαση. Σε κανένα λογικό και ευνομούμενο κράτος του κόσμου δεν απαγορεύεται ο κρατικός φορέας Μ.Ε να έχει συνεργασία με έναν αξιόλογο παραγωγό , που παρουσιάζει ποιοτική εκπομπή όπως η προαναφερόμενη, έχοντας μαζί του ελεύθερη σχέση εργασίας !
Δεν ζητάμε ρουσφέτι από σας ( όπως ούτε η ίδια ζήτησε άλλωστε από μας τούτη τη συλλογή υπογραφών και τη διαμαρτυρία μας ),
Για αυτό το λόγο, εμείς που μπορούμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα (όχι μέσα από το ραδιόφωνο) αλλά μέσα από το διαδίκτυο βασικά, θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε την αντίθεση μας στην προτιθέμενη κίνηση σας.
Και σας ζητάμε να λάβετε υπόψη ότι :
• η εκπομπή είναι συνυφασμένη με το όνομά της,
• με μας που αυθόρμητα σήμερα κάνουμε αυτή την κίνηση …
• και ακόμα με μια σεβαστού πλήθους κατηγορία ακροατών της ΝΕΤ που καθημερινά ανοίγει το ραδιόφωνο και συμμετέχει ενεργά στην εκπομπή μέσω sms ή τηλεφωνημάτων.
H διακοπή συνεργασίας με συμβασιούχους μπορεί να είναι στα πλαίσια της εναρμόνισης με τη γραμμή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για περιορισμό δαπανών, αλλά το να εξαιρέσετε δυο τρεις αξιόλογες εκπομπές και το να συνεχιστεί η παραγωγή τους δεν θα ήταν λάθος απόφαση.
Ζητάμε λοιπόν, να επανεξετάσετε το θέμα αξιολογώντας επί της ουσίας,
και όχι να γκρεμίσετε με μια άτοπη και πρόχειρη κίνηση το « Κάτω από το Κιόσκι» που με τόσο μεράκι και κόπο χτίστηκε – από την παραγωγό της εκπομπής αλλά και από εμάς τους ακροατές. -
ΚΙ αν για παράδειγμα για σας η ακροαματικότητα δεν είναι γνώμονας σεβασμού σε μια εκπομπή απέναντι στον παραγωγό και τους ακροατές της τότε μπορείτε να προχωρήσετε στην απόφαση σας .
Η παρούσα συλλογή υπογραφών και η απαίτηση της διατήρησης της εκπομπής “Κάτω από το Κιόσκι” με τη Νανά Τσούμα, είναι μια κίνηση φίλων της προαναφερόμενης εκπομπής που ερήμην και χωρίς την άδεια της παραγωγού , αυθόρμητα εκφράζει την άποψη και το αίτημα μας, και θα σας παρακαλούσαμε να τη λάβετε υπόψη σας.
Η κίνηση για να μη σταματήσει η εκπομπή "Κάτω απ' το Κιόσκι" με την αγαπημένη μας Νανά Τσούμα είναι μια πρωτοβουλία της φίλης blogger Χειμωνιάτικη Λιακάδα!
Συμφωνούμε απόλυτα και συμμετέχουμε γιατί πάνω απ' όλα η Νανά είναι άνθρωπος που μιλάει κάθε βράδυ στις καρδιές μας!Χρόνια ολόκληρα "Κάτω από το Κιόσκι",με ζέστη,με κρύο,με χιόνια,βροχές και καταιγίδες όλοι μια καλή παρέα απ' άκρο σε άκρο της γης όπου υπάρχουν Ελληνες.Η αμεσότητά της στην επικοινωνία,η ζεστή φωνή της και το παιδικό της χαμόγελο είναι σπάνια για ραδιοφωνικό παραγωγό!

9 σχόλια:

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Υπέγραψα στην λιακάδα.
Είμαι πολύ θυμωμένη για να γράψω πολλά.
Ολοι μαζί να προσπαθήσουμε και ίσως πού ξέρεις μπορεί να έχει μείνει μια στάλα φιλότιμο!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αντιγόνη μου το φιλότιμο στους κρατικούς λειτουργούς που ασκούν εξουσία έχει εκλείψει προ πολλού!
Ο,τι κάνουν μόνο από τις πιέσεις αλλιώς ....
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Μπραβο Ζει μου , μαζι σου κι εγω και μαζι με τη Νανα

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Υπέγραψα και γω αγαπητέ Δημήτρη κι εύχομαι αυτή η προσπάθεια της λιακάδας μας να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα και να μην καταργηθεί μια ραδιοφωνική εκπομπή που απ' ότι φαίνεται αρέσει σε πολλούς ακροατές αλλά κυρίως η δημιουργός του είναι συμπαθέστατη.

Καλή σου νύχτα μέχρι νεωτέρας....

zeidoron dtsoukas είπε...

Ρίκη μου η Νανά το αξίζει αλλά υπογραφές δεν βλέπω να μαζεύονται!
Που είναι η δικιά σου,της γιαγιάς Αντιγόνης κι άλλων πολλών φίλων που κάθε βράδυ της στέλνουν μηνύματα στο ραδιόφωνο;

zeidoron dtsoukas είπε...

Οντως συμπαθέστατη η Νανά!
Δυο αγάπες είχα στο ραδιόφωνο,τον αείμνηστο Πάνο Γεραμάνη και τη Νανά.
Ο Πάνος έφυγε για πάνω,μη μας στερήσουν και τη Νανά τώρα.
Καλό ξημέρωμα!

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Μαλλον δεν το ειχα καταφερει να υπογραψω.
Νομιζω τωρα τα καταφερα, για δες κι εσυ

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Μαλλον δεν τα καταφερα......στειλε μου μαιλ να μου πεις πως ακριβως

zeidoron dtsoukas είπε...

Σου το έστειλα Ρίκη!
Για να δω τι έκανες;
Καλό ξημέρωμα!

Read more: Go to TOP and Bottom